Digilock
Snelle reacties Flexibel Geven de klant het gevoel dat hij belangrijk voor hen is persoonlijk contact
- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
vriendelijk, passief hulpvaardig,
Goed, hoewel je soms achter zaken aan moet zitten.
goede en snelle communicatie
Positief
snel schakelen, prima service
Professionele en snelle dienstverlening. Één duidelijk aanspreekpunt. Vragen worden vlot en inhoudelijk beantwoord. Ook als de vraag niet meteen in de standaard valt. De contractadministratie is overzichtelijk en eenvoudig te begrijpen.
Contacten zijn goed met snelle reacties Er wordt goed meegedacht. Deskundig advies en het vaste aanspreekpunt, ook voor mij als hele kleine werkgever, zorgt wel voor een binding en gevoel van waardering.
Warm ontvangst, mijn ervaring tot nu: alles tot in de puntjes geregeld. Snelle reactie op vragen.
zeer fijn bedrijf om mee te werken
snel en fijn contact per mail en telefoon
Altijd snel reactie en bereid om mee te denken!
snelle service, fijn 1 op 1 contact, portal is top, weinig problemen met administratie en facturatie
Zeer fijne organisatie. Carl reageert snel en zeer meedenkend.
Betrouwbaar, professioneel, betrokken.
DutchLease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DutchLease heeft de volgende resultaten bereikt:
vriendelijk, passief hulpvaardig,
Goed, hoewel je soms achter zaken aan moet zitten.
goede en snelle communicatie
Positief
snel schakelen, prima service
zeer fijn bedrijf om mee te werken
snel en fijn contact per mail en telefoon
Altijd snel reactie en bereid om mee te denken!
Zeer fijne organisatie. Carl reageert snel en zeer meedenkend.
Betrouwbaar, professioneel, betrokken.
DutchLease heeft de volgende resultaten bereikt: