Max Cordier de Croust

Topper

Beschrijf hier uw ervaring

Servicebeurt voor mijn E-Bikez.. geweldig aan huis en rijdt nog beter dan tevoren!
Ben er super blij mee...

Hans en Roelien Klomp

E-Bikez

Beschrijf hier uw ervaring

Veel fietsplezier met de e-bikez . Veel kilometers gefietst en vooral in de zomer.
Voordat je het merkt ben je al veel kilometers verder.

Fam. Groeneveld

Fantastisch

Beschrijf hier uw ervaring

Uitstekende fietsen en ook een uitstekende service. We hebben 2 fietsen gekocht. Er was een handvat van 1 fiets niet goed. We belde op en dezelfde dag werd er een nieuw handvat opgestuurd.

Degelijk-Doordacht-Duurzaam

Beschrijf hier uw ervaring

Vlotte en correcte afhandeling van zaken

Els uit Uden

Een goede keus de Spark One.

Beschrijf hier uw ervaring

Na mijn eerste telefoontje voor informatie, werd onmiddellijk een afspraak gemaakt om te "proef fietsen" met de e-bike.
Ik had zelf nog geen keus gemaakt voor welk model. Dus eerst maar eens...
Ik had zelf nog geen keus gemaakt voor welk model. Dus eerst maar eens fietsen, met en zonder ondersteuning, voor het geval je ooit zonder accu zou moeten fietsen. Meteen door tunnels gefietst en over viaducten, met de wind mee en wind tegen. Het ging lekker soepel en dat allemaal zonder zelf noemenswaardige moeite te hoeven doen (bergopwaarts).
Meteen de fiets besteld en tot mijn grote vreugde werd hij al na 2 dagen thuis afgeleverd.
Een zeer klantvriendelijk en goed georganiseerd bedrijf met korrekte behandeling.
Eind conclusie: super tevreden met de Spark One.

Spark deluxe

Beschrijf hier uw ervaring

Super fietx en service is helemaal geweldig

Renate Leek

Superfijne fiets

Beschrijf hier uw ervaring

De Spark Deluxe is een heel fijne fiets en voldoet helemaal aan de verwachting. De trapondersteuning is perfect en voelt heel natuurlijk aan. Heel anders dan bij andere merk testfietsen waar ik soms... De Spark Deluxe is een heel fijne fiets en voldoet helemaal aan de verwachting. De trapondersteuning is perfect en voelt heel natuurlijk aan. Heel anders dan bij andere merk testfietsen waar ik soms de het gevoel had dat de fiets sneller ging dan dat ik mee kon trappen en ook dat de motor soms een onverwachte boost gaf. Bij de Spark Deluxe is dat helemaal niet zo . Vandaar dat mijn keuze op deze fiets viel. Qua prijs/kwaliteit is het zeker een aanrader. Wat E-bikez zelf betreft kan ik dit bedrijf ook zeker aanbevelen, de service is snel, vriendelijk en helemaal top!

Rita Costermans

Fijne fiets met excellente service.

Beschrijf hier uw ervaring

Heb sinds 4 maanden model Spark One. Het is een fijne fiets met een zeer goede kwaliteit-prijsverhouding. Prima ondersteuning en de grote capaciteit van de accu is ook echt een pluspunt. Heb sinds 4 maanden model Spark One. Het is een fijne fiets met een zeer goede kwaliteit-prijsverhouding. Prima ondersteuning en de grote capaciteit van de accu is ook echt een pluspunt.

Na zo'n 700 km kreeg ik last van het af en toe licht doorschieten van de trappers. Deze klacht is direct op gepakt door de fabrikant. De fiets werd 's-middags opgehaald en de volgende ochtend vroeg al weer terugbezorgd met een nieuw achterwiel. Resultaat: probleem op gelost. Dat noem ik nog eens service. Dikke pluim voor dit bedrijf. Ik heb veel vertrouwen in nog vele jaren zorgeloos fietsplezier met deze fiets.

Als ik dan een minpuntje zou moeten noemen, dan had voor mij het frame iets stijver gemogen, hetgeen de stabiliteit ten goede zou komen, maar overall ben ik erg happy met mijn Spark One.

Patrick Binda

Review E-bikez Spark One

Review E-bikez Spark One:
Review E-bikez Spark One:
In juli 2015 hebben wij bij E-bikez 2 elektrische fietsen gekocht. Wij hadden een eisen- en wensenlijstje opgesteld en kwamen al snel uit bij merken en types die ruim meer dan € 2.000,- kosten.
Ja ons lijstje was wat luxe. (o.a. rotatiesensor, afneembare accu, mandje voorop, meerdere versnellingen en ondersteuningsniveaus, loopfunctie, dichte kettingkast, verende voorvork, verende zadelpen, Stabiel dan wel stijf frame, grote actieradius en niet duurder dan € 1.500,- per fiets). Prijs is voor ons ook belangrijk.

Omdat wij te weinig kennis van elektrische fietsen hebben, hebben we meer dan 100 reviews en testen gelezen van diverse fietsen. Bij de testen kwamen er een paar merken en types uit die steeds weer hoog scoorden in techniek en prijs/kwaliteit. Daarvan was de Spark One van E-bikez er één van.
Daarnaast vonden wij het frame er gewoon modern en mooi uitzien. We hebben een zwarte (voor mij) en een witte met kratje voorop en dubbele standaard (voor de vrouw)in juli 2015 aangeschaft.

Wat een weelde! En natuurlijk zeiden wij ook; "dat hadden we jaren geleden al moeten doen". Ikzelf, totaal geen fietsenrijder, heb in een paar weken tijd er al 130km mee weggetrapt. Dat is al meer dan de afstand die ik in de afgelopen 10 jaar op mijn vorige fiets heb gereden. Bang dat ik te moe ben om terug te fietsen ben ik niet meer. Gewoon de ondersteuning een tandje hoger zetten en ik kom onbezweet noch moe weer thuis, heerlijk!

Wat kleine afstellingen, remmen bijstellen en versnellingsnaaf controleren, kwam E-bikez thuis gewoon zonder kosten nog even doen na 2 maanden. Maakte men geen probleem van. De lijnen met de leverancier zijn kort en men staat je netjes te woord. Ook per e-mail is men altijd te bereiken voor welke vragen je ook mocht hebben.

De E-bikez Spark One is opgebouwd met A-kwaliteit onderdelen en is in mijn ogen vergelijkbaar met elektrische fietsen van gerenommeerde merken die € 2.500,- of meer kosten. En wat hebben die dan meer? Mogelijk een netter afgewerkt frame, of verlichting die met een knopje op het stuur te bedienen is, voor ons zaken die minder belangrijk en het prijsverschil niet waard zijn. Daarnaast zit er bij de fietsenmaker op de hoek, natuurlijk ook zijn winstmarge tussen. Bij E-bikez koop je rechtstreeks bij de leverancier.

Op vakantie hebben we onze hondenaanhanger achter de fiets gehangen en meerdere tochten gemaakt met onze bruine labrador Sky. De Spark One had totaal geen probleem met het extra gewicht. De fiets is ook zonder accu te gebruiken, deze fietst dan exact als een gewone fiets en dat is bij andere fietsmerken niet altijd het geval.

Wij zijn twee uitermate tevreden klanten en hebben geen aandelen in E-bikez. Had de fiets niet voldaan aan onze verwachtingen, dan hadden wij dat hier ook zeker geventileerd, maar we kunnen ze iedereen aanbevelen. Wij hebben twee kwalitatief goede, mooie en voordelig gekochte fietsen en hopen er nog lang plezier van te hebben.

Reactie E-bikez.nl:

Bedankt voor het delen van uw leuke review! Wij bedanken ook graag alle eerdere gedeelde ervaringen.
Wij hebben ze met een grote glimlach gelezen, hartelijk bedankt!
Vriendelijke...
Wij hebben ze met een grote glimlach gelezen, hartelijk bedankt!
Vriendelijke groet,
E-bikez

Mevr. Brandon

Relaxed fietsen

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kende E-bikez niet. Tot het voorjaar 2015. De dag van de e-bike testdag in Amersfoort. Laat nu net die Zaterdag door de Telegraaf de e-bike van E-bikez zijn gekozen tot de beste in haar... Ik kende E-bikez niet. Tot het voorjaar 2015. De dag van de e-bike testdag in Amersfoort. Laat nu net die Zaterdag door de Telegraaf de e-bike van E-bikez zijn gekozen tot de beste in haar prijsklasse. De testdag zal ik niet vergeten, regen, wind, gelukkig ook even droog. Kortom een perfecte dag om onder Hollandse condities een fiets te testen. En nu september, kan ik stellen dat ik zeer tevreden ben met mijn E-bikez Spark De Luxe.