9.3 /10

checkbox100% beveelt E-bikez.nl aan!

Martine

Klantgericht en expertise

Beschrijf hier uw ervaring
Goede ervaring met e-bikez. Voor mijn elektrische vouwfiets heb ik een proefrit aan huis gehad, wat heel fijn was gezien mijn long covid. Goed advies gekregen voor welke fiets het meest geschikt was en er werd alle tijd genomen om alles goed uit te leggen. Verder hele vriendelijke medewerkers, zowel bij de proefrit als bij vragen via de telefoon. Ik denk veel plezier te gaan hebben met mijn fiets! Goede service bij e-bikez.

Robert

Deskundige en vriendelijk service

Bert batenburg

Kennis van zaken en denken met je mee.

R. Zevenhek

Zeer goede ervaring met E-Bikez

Vic

Uitstekend en indrukwekkende fiets en techniek.

Ed

Geweldige ervaring

Mat

Zeer positieve ervaring!

Anja B….

Wij kwamen voor de 2 e x terug om bij dit bedrijf een fiets te kopen, dit zegt idd genoeg. Mochten royaal de tijd nemen om de fietsen uit te proberen, dat was heel fijn en ook belangrijk voor mij met reuma. Gekozen voor van Dijck Juno Hypershift met een 700 watt accu. Super fiets. Mijn gekozen nieuwe kleur van deze topper kon snel geleverd worden en mijn vorige fiets, waarvan de accu vernieuwd moest worden, leverde nog een reëel bedrag op. Een top gecertificeerd kettingslot maakte mijn aankoop compleet. Hartelijk dank voor de goede zorg, tijd en - keuze. 👍🚲🚴‍♀️🚲🚴🚲👍 met vriendelijke groet Anja B. Wij weten de weg……

Beschrijf hier uw ervaring
Top service en een geweldige fiets voor mij.

Jan B

Gespreide aanschaf 2 VanDijck Juno fietsen

Aankoop fiets

Aankoop E-Bike

Dick Westerink

SPAM Al voor de tweede keer heb ik bij E-bikez een elektrische fiets gekocht. Net als de vorige keer werd ik zeer voorkomend en prettig geholpen. Ook boden ze weer een prima inruilprijs voor de fiets die ik inleverde. Ik kan dit bedrijf alleen maar zeer aanbevelen!

Dekker

Mijn vrouw en ik zijn wezen kijken , bij E-Bikez ze heeft verschillende fietsen uit gebrobeerd Ze had ook al andere E-bikes getest Aangezien ze moeilijk keuzes kan maken !! Ze wist het nog niet Ze heeft uitstekend advies gekregen van Dennis Nu een paar weken later nog geen nieuwe E -Bike Maar tot onze verrassing een nieuew flat

Jan D

Prima ervaring. Na een mailtje van mij of men open was, stond gewoon op de site (moet ik wel lezen dan😉) , op Hemelvaartdag. Keurig terug gebeld door Dennis. Ze waren niet open, maar als het moest wilde hij ons komen helpen op z'n vrije dag. Waarhoor je dat nog. Afspraak gemaakt voor een andere datum. Klein bedrijfje, met passie voor mensen die overwegen een fiets te kopen. Dat zo anders dan in "normale" winkels. Dennis heeft alle tijd om uitleg te geven over de fietsen die we op het oog hebben. We willen graag automatisch schakelen hebben. Ik kan je zeggen, de spoeling is dun van fietsen met een automaat. Maar hier hebben ze die wel. Mooi hè. Onderscheiden noemen ze dat. De fietsen die we wilde hebben waren met z'n collega mee in de auto om bij mensen een proefrit aan huis te maken. (nu weer volop aanwezig in de winkel). We hebben direct afspraak gemaakt voor proefritten aan huis. Keurig optijd kwam Martin?, ben z'n naam kwijt, aan de deur. Keurig optijd. Top gewoon. Fietsen worden netjes afgesteld op onze maten. Dan fietsen. Dan krijg je pas een idee met wat voor fietsen je te doen hebt. Hoe reageert de fiets bij remmen, is die stabiel,kun je met losse handen rijden. De Juno Hypershift Vandijck zijn het geworden. Geweldige fijne fietsen. Top Ebikez.

4.5

Yolanda

Supergoed

Goede uitleg en nemen de tijd

Annette Kraaijeveld

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
TOP

E-bikez.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

E-bikez.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 27 juni 2014

E-bikez.nl

Het Nederlandse elektrische fietsmerk E-bikez ontwerpt vanaf 2011 comfortabele en gebruiksvriendelijke e-bikes met een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Zij hanteren een concept waarin service centraal staat. E-bikez verzorgd alle service aan huis of op het werk. Je kunt de e-bikes thuis uitproberen met de vrijblijvende proefritservice. Als je na aankoop zou twijfelen, heb je 14 dagen bedenktijd.

Atoomweg 1

3542AA Utrecht

Martine

Klantgericht en expertise

Robert

Deskundige en vriendelijk service

Bert batenburg

Kennis van zaken en denken met je mee.

R. Zevenhek

Zeer goede ervaring met E-Bikez

Vic

Uitstekend en indrukwekkende fiets en techniek.

Ed

Geweldige ervaring

Mat

Zeer positieve ervaring!

Anja B….

Beschrijf hier uw ervaring
Top service en een geweldige fiets voor mij.

Jan B

Gespreide aanschaf 2 VanDijck Juno fietsen