John

Vlotte levering

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Bedankt voor de beoordeling!

Andrea Hengst

Te late levering

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Jammer om te lezen dat de bestelling te laat is binnengekomen. Wij hebben de bestelling verzonden conform de levertijd. Helaas heeft het pakket er bij de vervoerder 1 dag langer over gedaan. Zoals... Jammer om te lezen dat de bestelling te laat is binnengekomen. Wij hebben de bestelling verzonden conform de levertijd. Helaas heeft het pakket er bij de vervoerder 1 dag langer over gedaan. Zoals telefonisch besproken kun je de bestelling binnen 14 dagen retour sturen.

H De jong

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Bedankt voor de beoordeling!

Nina

(Bewerkt)

Niet de beste kwaliteit carnavalskleding, maar wel netjes geld terug gekregen.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dank voor de beoordeling. Helaas komt het soms voor dat een item niet goed geplakt is bij de productie. Dit was bij u het geval. Wij zullen dit dan altijd oplossen met de klant.

Zeer prettig en professioneel. Ik belde over de levertijd en werd vriendelijk en goed geholpen. De volgende dag was het pakketje er.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dank voor de leuke beoordeling. Veel plezier met de bestelling en tot een volgende keer.

Marilée Veldman

Super goed en snel

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Leuk dat je een beoordeling hebt geplaatst. Veel plezier met de bestelling.

Denise

Ik had een hoed besteld die niet op tijd binnen leek te komen. Het was voor een musical en ik had ‘m echt op tijd nodig. In eerste instantie kreeg ik geen contact, maar toen ik het wel kreeg, werd... Ik had een hoed besteld die niet op tijd binnen leek te komen. Het was voor een musical en ik had ‘m echt op tijd nodig. In eerste instantie kreeg ik geen contact, maar toen ik het wel kreeg, werd het meteen opgelost door een erg hulpvaardige vrouw. Bedankt Marie José!

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, dank voor de beoordeling. Fijn dat wij je goed hebben geholpen. Onze klantenservice is er dagelijks van 08:30-12:30 13:30-16:30 bereikbaar voor alle servicevragen.

Neele

Keurig op tijd, wel onduidelijkheid over wanneer het aankomt. Verzendkosten zijn erg hoog!

Desislava Georgieva

Alles prima 👌

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dank voor de leuke beoordeling

William N

(Bewerkt)