renske van der Feen

Helemaal top!

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Bedankt voor de leuke beoordeling!

Elien

Zeer goed bedrijf! Snelle levering, goede prijs- kwaliteit!

Bedankt voor de leuke beoordeling

Dirk Homan

Bedankt voor de leuke beoordeling

Leuk

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, dank voor de beoordeling. Wij zien zien dat wij een 5 van de 10 sterren krijgen en alles prima is, je zou ons ook aanbevelen aan andere. Is hier iets fout gegaan met aanklikken of is er... Beste klant, dank voor de beoordeling. Wij zien zien dat wij een 5 van de 10 sterren krijgen en alles prima is, je zou ons ook aanbevelen aan andere. Is hier iets fout gegaan met aanklikken of is er iets waarover je niet geheel tevreden bent? Graag komen wij met jou in contact.

(Bewerkt)

17 haarclips besteld voor hockey teams. 5 stuks waren in een andere kleur blauw. We hadden zelf geen tijd om dit aan te laten passen, maar er werd netjes een korting toegepast en een vergoeding... 17 haarclips besteld voor hockey teams. 5 stuks waren in een andere kleur blauw. We hadden zelf geen tijd om dit aan te laten passen, maar er werd netjes een korting toegepast en een vergoeding teruggestort. Klantenservice was erg begripvol en vriendelijk.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, dank voor de leuke beoordeling. Het kan inderdaad soms voorkomen dat een item uit een nieuw kleurbad een iets andere kleur heeft. Dit is ons bij het verzenden niet opgevallen. Gelukkig... Beste klant, dank voor de leuke beoordeling. Het kan inderdaad soms voorkomen dat een item uit een nieuw kleurbad een iets andere kleur heeft. Dit is ons bij het verzenden niet opgevallen. Gelukkig hebben wij dit met jullie op kunnen lossen. Tot een volgende keer.

Leuke producten

Sasja

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dankjewel voor de leuke beoordeling

Natalie Verhaeghe

Snel en goedkoop. Goeie kwaliteit.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Bedankt voor de beoordeling!

Jarina Caspers

Prima website, duidelijke productomschrijving. Volgen van product is prima geregeld en zeer vlotte levering.