Rosenberg

Fantastisch

Jeffrey

Ik heb mijn bestelling snel binnen gekomen en de producten waar van verwachte kwaliteit en leken op de bijbehorende foto's

Mijn bestelling was super snel binnen en de kwaliteit was precies zoals ik gehoopt had!

Pit

Leuk masker, supersnelle levering.

Felix

Netjes op tijd geleverd

Geerkens

Daantje Van Helmond

Mijn pakket was kwijt geraakt bij de post. Er stond bij de status van de bestelling dat het pakket was afgeleverd, maar ik had niks ontvangen. Ook mijn buren hadden niks ontvangen. Na chat contact... Mijn pakket was kwijt geraakt bij de post. Er stond bij de status van de bestelling dat het pakket was afgeleverd, maar ik had niks ontvangen. Ook mijn buren hadden niks ontvangen. Na chat contact met e-Carnavalskleding werd er een onderzoek gestart om te kijken waar mijn pakkertje zou zijn. Dit onderzoek kon 2 weken duren. Omdat ik de spullen nodig had met carnaval en dit al over een week was, werd mij aangeraden om de bestelling opnieuw te plaatsen, dus dat heb ik toen gedaan. Opeens lag het pakket wat eigenlijk kwijt was, 3 dagen laten ineens onder mijn auto?? Die ochtend daarna werd het tweede pakket ook geleverd. Dit pakket was nu overbodig geworden. Ik heb gevraagd of ik dit kosten loos kon retourneren maar hier moest ik gewoon voor betalen. Ik heb dus in totaal 3 keer verzendkosten moeten betalen, terwijl ik er zelf niks aan kan doen dat dat pakketje kwijt raakt in de post.

Ik persoonlijk vind dat hele slechte service en zou e-Carnavalskleding daarom niet aanbevelen.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, wij vinden het heel vervelend hoe het gelopen is. De bestellingen worden geleverd via een vervoerder. Dit geven wij als bedrijf uit handen. Mocht een bestelling niet of niet juist... Beste klant, wij vinden het heel vervelend hoe het gelopen is. De bestellingen worden geleverd via een vervoerder. Dit geven wij als bedrijf uit handen. Mocht een bestelling niet of niet juist geleverd worden, dan kunnen wij alleen een onderzoek instellen. Dit hebben wij gedaan. Helaas zijn wij op dat moment ook afhankelijk van een vervoerder. Het kan natuurlijk echt niet dat je een bestelling onder de auto terug kunt vinden. Hier zullen wij bij de vervoerder dan ook een klacht over indienen.
Nadat de 2e bestelling retour is gekomen hebben wij je het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten teruggeboekt. Volgens ons hebben wij het dan netjes opgelost. Wij kunnen er ook niets aan doen dat een pakket kwijt raakt. Het enige wat wij op dat moment kunnen is het met je oplossen. Dat hebben wij dan ook gedaan.
Groet,
e-Carnavalskleding.nl

Goede service, vriendelijk en correct &snel geleverd

Nina

Goed snelle levering!

Goede en snelle levering. Artikelen zagen er zoals verwacht uit en de prijs kwaliteit verhouding is top.