Ton
Professioneel
Altijd snelle antwoorden en prima uitleg!
Eenvoudig en snel
Duidelijk en goede hulp aan de telefoon (belangrijk!)
Bizarre communicatie over foutieve factuur
Helemaal prima!
Super
Alles zeer duidelijk , goede prijs , snel antwoord . Top !
Laadpas werkt gewoon niet
super gehilpen.
Ik gebruik dit wel enkel in het buitenland
Goed, snel en stabiel, dus geen onduidelijkheden of problemen.
Zeer slechte klantendienst! Ze zouden per mail binnen de 48u antwoorden, maar dit duurt langer dan een week. Telefonisch is de dienst facturatie niet beschikbaar... Hoe handig! Uiteindelijk toch twee mensen telefonisch gesproken, deze spraken elkaar tegen. Uiteindelijk kreeg ik via mail dan nog een ander antwoord, en alle drie waren ze incorrect. Erg onopgeleide mensen dus, slechte service.
E-Flux by Road verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
E-Flux by Road heeft de volgende resultaten bereikt:
Professioneel
Altijd snelle antwoorden en prima uitleg!
Eenvoudig en snel
Duidelijk en goede hulp aan de telefoon (belangrijk!)
Bizarre communicatie over foutieve factuur
Helemaal prima!
Super
Alles zeer duidelijk , goede prijs , snel antwoord . Top !
Laadpas werkt gewoon niet
super gehilpen.
Ik gebruik dit wel enkel in het buitenland
Goed, snel en stabiel, dus geen onduidelijkheden of problemen.
E-Flux by Road heeft de volgende resultaten bereikt: