Paul Vieveen

Prima communicatie met E-Flux, waardoor een opstart met elektrisch rijden soepel kon beginnen.
Heldere taal waardoor e.e.a. efficiënt is verlopen.
Ook de rapportage van laadacties is...
Heldere taal waardoor e.e.a. efficiënt is verlopen.
Ook de rapportage van laadacties is helder.

M.M.J. Brugman

Goede ervaring om overal te laden

Esmeralda

Wat een klantonvriendelijk bedrijf. Willen liefst alles via chat waar niet op gereageerd word of met standaard antwoorden. Zit al weken te wachten op de uitbetaling van december, januari en... Wat een klantonvriendelijk bedrijf. Willen liefst alles via chat waar niet op gereageerd word of met standaard antwoorden. Zit al weken te wachten op de uitbetaling van december, januari en februari. Ben geen financier van e-flux. En wat krijg je als antwoord, over 2 weken. Dan snap je werkelijk niet dat je met een klant te maken hebt, die al dat geld al heel lang naar jullie heeft overgemaakt.

Hi Esmeralda,
Hi Esmeralda,
Vervelend dat je E-Flux als klantonvriendelijk ervaart. Wij gebruiken inderdaad een chatbot om onze klanten te helpen, maar gelukkig kun je als je geen passend antwoord krijgt ook met mijn collega's spreken via de chat. Daarnaast kun je ons tijdens kantoortijden ook gewoon telefonisch bereiken op het nummer op onze website.
Wat betreft de uitbetaling waar je al een tijdje op wacht kan ik je gelukkig een update geven. Van mijn collega op de Finance afdeling begrijp ik dat het openstaande bedrag afgelopen vrijdag uitgekeerd is. Het kan een aantal dagen duren voordat dit zichtbaar is op jouw rekening, maar dit zal in ieder geval deze week gebeuren. Onze excuses dat je hier een tijd op hebt moeten wachten.
Ik wens je een fijne dag en nog veel veilige kilometers!

J. Gardenier

Zeer slechte service!!!

Hi,
Wat vervelend dat je onze service als erg slecht ervaart. Graag verbeter ik je ervaring met ons, want het is niet onze bedoeling dat je dit zo ervaart. In onze systemen zie ik geen openstaande issues waar ik je nog mee kan helpen, mochten er wel nog dingen zijn dan hoor ik het graag. Je kunt contact met me opnemen via marketing@e-flux.io en dan help ik je verder.

Frank

Aanvraag en volgende dag de laadkaart - makkelijk in gebruik en erg handig - zeer tevereden

Fiadme

Alles perfect geregeld chapeau

Jos Blokdijk

Na installatie van mijn laadpaal had ik nog wat problemen met het configureren. Ik ben ontzettend goed geholpen door E-Flux. DANK!

Togather &more

Reeds adres doorgegeven

Eskesbert@gmail.com

Top

Prisma Bouwplaats Service

Slechte service voor installateurs

Hi,
Jammer dat je onze services als slecht ervaart. Zoals mijn collega Rob in een telefoongesprek al heeft aangegeven leveren wij bepaalde services. Binnen deze services doen we onze uiterste best iedereen zo goed mogelijk te helpen. Alles wat buiten deze services valt kunnen wij helaas niet garanderen.
Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer goed bijstaan met onze services.