Jasper Sanders

Administratie niet op orde

Hi Jasper,
Vervelend te lezen dat je issues ervaart met onze administratie. Allereerst onze excuses hiervoor!
Hi Jasper,
Ik zie in ons systeem dat mijn collega deze issues samen met jou probeert op te lossen via de mail. Hopelijk wordt dit naar tevredenheid opgelost. Mochten er toch dingen open blijven staan dan kun je altijd weer contact opnemen via onze chat of mail.
Ik wens je nog veel veilige en vlekkeloze elektrische kilometers!

Tim

Zeer slecht

Hi Tim,
We vinden het vervelend te lezen dat jij E-Flux als zeer slecht beoordeeld. Wij doen onze uiterste best onze klanten de beste service te verlenen.
Ik heb jouw gegevens er vorige...
Hi Tim,
Ik heb jouw gegevens er vorige week even bij gepakt in ons systeem om te zien of er openstaande issues zijn waar je mee geholpen kan worden. Daar zag ik een mail van jou met een klacht die ik heb beantwoord. Hierop heb ik geen reactie ontvangen, maar hopelijk is jouw mail naar tevredenheid beantwoord. Mochten er nog issues zijn dan kun je me altijd bereiken op marketing@e-flux.nl.
Ik wens je veel veilige elektrische kilometers en hoop dat je toch met tevredenheid onze laadpas zal gebruiken.
Met energieke groet,

P.spreeuwers

Was erg makkelijl om de kaart te ontvangen

Peter Kleijnen

Nog héél pril

Leroy Jansen

Prima, eenvoudig maar doeltreffend

DLA ICT

Overstap gaat supersnel en is heel simpel zelf te doen.

D. van Walsem

Privé laadpaal via E-Flux aangesloten om de laadkosten door te berekenen aan de werkgever. Installatie/keuze aanbieder super eenvoudig in het portal van mijn laadpaal (Easee Charge). Via E-Flux team... Privé laadpaal via E-Flux aangesloten om de laadkosten door te berekenen aan de werkgever. Installatie/keuze aanbieder super eenvoudig in het portal van mijn laadpaal (Easee Charge). Via E-Flux team laten checken of de koppeling gelukt was, vriendelijk en snel geholpen.

Henk Kooijman

Een van de weinige betere in deze chaotische ondoorzichtige schimmige cowboymark van laadpaalterreur. Waar het graaien en winstmaximalisatie schreeuwt om fatsoenlijke regulering. Eindelijk iemand... Een van de weinige betere in deze chaotische ondoorzichtige schimmige cowboymark van laadpaalterreur. Waar het graaien en winstmaximalisatie schreeuwt om fatsoenlijke regulering. Eindelijk iemand die gewoon een nette prijs heeft.

Peter Scholten

Waardeloze ervaring. Charger in garage nu al 10 dagen kapot en geen enkele actie van E-Flux. Charger zit in garage net 50 apartmenten , gevaar voor brand ivm kortsluiting. E-Flux verwijst door naar... Waardeloze ervaring. Charger in garage nu al 10 dagen kapot en geen enkele actie van E-Flux. Charger zit in garage net 50 apartmenten , gevaar voor brand ivm kortsluiting. E-Flux verwijst door naar Eleqtron die niet eens de telefoon opnemen.

Hi Peter,
Jammer om te horen dat je het een waardeloze ervaring vindt.
Hi Peter,
Jammer om te horen dat je het een waardeloze ervaring vindt.
Ik heb even het mailcontact tussen jou en mijn collega's erbij gepakt en gekeken waar ik kan helpen. Zoals ik zie, en mijn collega ook aan jou aangaf, gaat het om een hardware probleem aan jouw laadpaal waar wij als E-Flux niet verantwoordelijk voor zijn. Jouw laadpaal is van Eleqtron en zij zullen dan ook hierbij moeten helpen, uiteraard hebben we jou willen helpen door hen hierover in te lichten.
Ik hoop dat zij jou hierbij snel kunnen helpen zodat je auto weer geladen kan worden.

Ten Bloemendal Automotive

Geweldig!