Marijke Raaijmakers

Goed en vriendelijk geholpen bij mijn vragen.

Edwin Tempelman

(Bewerkt)

Het kan allemaal beter..dat in combinatie met de firma laadkompas die de montage ( Incl verrekenen werkgever) heeft gedaan. Monteren en je kunt laden dacht ik. De pas van Alfen daar heb je niets aan... Het kan allemaal beter..dat in combinatie met de firma laadkompas die de montage ( Incl verrekenen werkgever) heeft gedaan. Monteren en je kunt laden dacht ik. De pas van Alfen daar heb je niets aan werd mijn door laadkompas meegedeeld. Jezelf aanmelden bij E-flux dan komt het goed. Voor verrekenen heb ik een pas nodig...bij "mijn passen" vraagt men of ik een extra pas nodig heb..nee heb ik niet. Via de chat krijg ik opeens bericht dat als je voor 16.00 bestel de volgende dat de pas heb. Ging ervan uit dat ik na aanmelden dan automatisch de pas kreeg. Dus niet. Bellen...de Alfen pas kon direct worden geactiveerd maar dan niet verrekenen maakt dan even niet uit. Mijn pas zal worden toegestuurd..ik wacht dan even. Vandaag post...een sticker met een QR-code..verder niets. "Scan for information & support" staat er op....wat moet ik hiermee?
De pas bleek naar werkgever te zijn gestuurd. Deze geactiveerd en nu kan ik thuis laden en verrekenen. De pas van Alfen kun je eventueel gebruiken voor je gasten.
Er kan hier duidelijk iets worden verbeterd in de communicatie. De chat staat misschien leuk maar ik heb er niets mee.

Janneke onink

Ik heb grote problemen met de app en de pas. Via chat en meerdere mails geprobeerd contact met ze te krijgen maar lukt helaas niet.
Tot nu toe dus niet positief

Hi Janneke,
Hi Janneke,
Wat vervelend dat jij problemen ervaart met de app en je laadpas. Ik zie inderdaad dat je via de chat nog niet met ons in contact hebt kunnen komen en dat er nog een mail conversatie open staat van vandaag waar jij nog op antwoord wacht. Onze excuses dat je even hebt moeten wachten. Mijn collega is op dit moment de zaken voor je aan het uitzoeken en gaat je een mail sturen. Hopelijk wordt het zo snel opgelost en wordt jouw ervaring met E-Flux vanaf nu alleen maar beter.
In ieder geval wens ik jou nog een hoop veilige, elektrische kilometers!

Knook ADV

Duidelijk en makkelijk

Frank Grunder

Problemen met Aleggo en Newmotion

Hi Frank,
Hi Frank,
Vervelend dat je problemen ervaart. Kun je laten weten wat voor problemen je precies ervaart? Dan kan ik kijken of wij je hierbij kunnen helpen. Je mag me hiervoor mailen op marketing@e-flux.nl.

Nvt

Fijne communicatie, diensten afgestemd op de behoefte

Van Wezel

Goede snelle service

Willem Bulens

Tot nu toe voldoet E-flux aan mijn verwachtingen: doeltreffend en eenvoudig,

René Post

Duidelijke app. Wijst zichzelf en zo hoort t. Compleet met alles wat je wilt weten.

Jos Baars

Pasje werkt prima. Tarief is klantvriendelijk. Aan de app mag nog wel wat gebeuren: instellingen van zoekgebieden worden niet bewaard. Na het bekijen v een laadpunt moet ik veel doen om nog een... Pasje werkt prima. Tarief is klantvriendelijk. Aan de app mag nog wel wat gebeuren: instellingen van zoekgebieden worden niet bewaard. Na het bekijen v een laadpunt moet ik veel doen om nog een ander laadpunt te bekijken (ik kom alrtijd eerst in Amsterdam terecht, en moet dan opnieuw kiezen). Meldingen van meterstanden bij het laden lopen erg achter bij de werkelijkheid: ik kan dus niet zien hoe ver het laadproces werkelijk is.

Hi Jos,
Bedankt voor je review en tips om de app te verbeteren. We zijn altijd blij met feedback zodat we onze producten steeds beter kunnen aanpassen naar de wensen van onze klanten.
Ik...
Hi Jos,
Ik wens je nog veel veilige, elektrische kilometers!
Vriendelijke groet,