Cheesery No. 13

Alles netjes geregeld en een lage prijs per kw/h

J. Vos

Aanmelding heel vlot online geregeld.
Laadpas wekte direct na activering

Rene

3 maanden dubbele afboeking van het abonnement geld en na diverse (direct of met vertraging beantwoorde mails) nog steeds niet alles teruggestort. Telkens een nieuw excuus waardoor je contact moet... 3 maanden dubbele afboeking van het abonnement geld en na diverse (direct of met vertraging beantwoorde mails) nog steeds niet alles teruggestort. Telkens een nieuw excuus waardoor je contact moet blijven houden , werkelijk waardeloos !

Hi Rene,
Wat vervelend dat je lang hebt moeten wachten op het terugstorten van het te veel afgeboekte abonnementsgeld. Onze excuses hiervoor!
Ik heb je gegevens er even bij gepakt en er...
Hi Rene,
Ik heb je gegevens er even bij gepakt en er samen met mijn collega op de financiële afdeling naar gekeken. Door een issue in onze systemen konden jouw afboekingen niet direct aan de juiste factuur gekoppeld worden. Gelukkig is dat inmiddels gelukt en zijn alle 3 de dubbele afboekingen teruggestort, één op 11 november en twee op 18 november. Aan jouw review te zien heb je dit nog niet zien binnenkomen. Zou je dit willen checken? Mocht je dan nog vragen hebben dan kun je mailen naar marketing@e-flux.nl en zal ik het vanaf daar verder oppakken.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Dit had natuurlijk niet zo lang moeten duren. Daarom stuur ik je graag een presentje op, hopelijk valt dit in de smaak.
Kirsten van den Brink

Gerke Pekema

Onbetrouwbaar, missende laadsessies en te laat met uitbetalen

Hi Gerke,
Bedankt voor je feedback. Jammer dat we niet aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen met onze diensten en dat je een minder goede ervaring hebt.
Voor zover ik nu kan zien in...
Hi Gerke,
Voor zover ik nu kan zien in onze systemen zijn jouw facturen wel uitbetaald inmiddels. Mocht er iets toch nog niet kloppen, neem dan contact op met mij via marketing@e-flux.nl, dan help ik je graag verder!

Voor nu wens ik je nog veel veilige elektrische kilometers!
Kirsten van den Brink,

Intergrafipak

Drama organisatie. Klachten wordt niets mee gedaan. Vragen worden niet opgepakt. Complete radiostilte van hun kant op vragen waarom geld niet is overgemaakt, waarom mail niet wordt ontvangen dat... Drama organisatie. Klachten wordt niets mee gedaan. Vragen worden niet opgepakt. Complete radiostilte van hun kant op vragen waarom geld niet is overgemaakt, waarom mail niet wordt ontvangen dat connectie met laadpaal niet goed gaat.

Hi,
Hi,
Bedankt dat je je ervaringen met E-Flux wilt delen. Vervelend om te horen dat je ervaart dat er niets met jouw klachten en vragen gedaan wordt. Het is juist onze bedoeling goed naar onze klanten te luisteren!
Ik zie dat je eerder contact hebt gehad met mijn collega’s over de ontbrekende connectie van je laadpaal met ons systeem. Mede dankzij jouw klacht hebben we onze dienst kunnen verbeteren en attenderen we onze klanten er nu op als hun laadpaal offline is.
Helaas hebben we dat bij jou nog niet kunnen doen op het moment dat dit het geval was. Daarom gaan we deze periode van offline zijn goed maken met je! Mijn collega Paul heeft hier vanmiddag contact over met jou. Ook stuur ik je graag een klein presentje op om je te bedanken voor je feedback en geduld.
Hopelijk kun je na hulp van mijn collega weer zonder zorgen laden. Laat je het me weten via marketing@e-flux.nl als er toch weer problemen zijn? Dan help ik je graag verder!
Kirsten van den Brink

Jo Landrieu

Onterechte dubbele afhouding en onmogelijk om dit terug te vorderen . Dit bedrijf is een ware ramp .

Hi Jo,
Hi Jo,
Wat vervelend dat jouw factuur twee keer afgeschreven is. Onze excuses hiervoor! We hebben het vanochtend weer kunnen terugboeken, hopelijk zie je het geld snel weer op je rekening staan.
Om onze excuses aan te bieden heb ik je een klein presentje opgestuurd, hopelijk smaakt het!

Consumed

Ik kan mijn facturen niet terugvinden in mijn account. Er zijn sinds een aantal maanden ook dubbele facturatie. Jullie telefonische hulplijn is onbereikbaar vanuit België, de chat is een lachertje

Raf

Belgische rekeningnummer wordt niet erkend als geldig IBAN nummer

Hi Raf,
Hi Raf,
Wat vervelend dat het niet helemaal lukt! In principe zou een Belgisch rekeningnummer ook erkend moeten worden als geldig IBAN nummer. Is er niet perongeluk een typfout gemaakt? Zo niet? Stuur mij dan even een mailtje, dat mag naar marketing@e-flux.nl. Dan zorg ik dat er zo spoedig mogelijk contact met je wordt opgenomen.

Frank

Ik sta wederom met een defecte kaart.
Net als vorige keer jullie fout.
NL-EFL-C58128512-X
Graag per direct contact opnemen.
E-mail adres is bekend.

Hi Frank,
Hi Frank,
Wat super vervelend dat je niet kon opladen met je pas toen het nodig was. Mijn collega heeft jouw pas inmiddels weer geactiveerd en nu zou je weer moeten kunnen laden. Het spijt ons dat dit al twee keer is gebeurd. Natuurlijk doen we onze uiterste best dit nooit meer te laten gebeuren!
Om onze excuses aan te bieden stuur ik je een chocoladereep toe. Hopelijk ligt hij snel in je brievenbus.
Graag wens ik je nog heel veel veilige kilometers met E-Flux!
Kirsten van Dijk

Gabriela

Dubbele facturering een factuur sturen die twee maanden geleden is betaald klantenservice zegt dat het werkt tot 17.30 uur maar niemand antwoordt omdat het mogelijk is om geld van mensen aan te... Dubbele facturering een factuur sturen die twee maanden geleden is betaald klantenservice zegt dat het werkt tot 17.30 uur maar niemand antwoordt omdat het mogelijk is om geld van mensen aan te nemen als het al betaald is zeer slecht werk

Hi Gabriela,
Hi Gabriela,
Vervelend dat het je niet gelukt is met onze klantenservice de dubbele betaling op te lossen. Ik wil je graag helpen en heb je daarom een mail gestuurd of je met mij wil delen onder welke gegevens je bij ons bekend bent, dat kan ik op basis van deze review niet zien in ons systeem. Zodra je je gegevens stuurt ga ik meteen voor je aan de slag om het op te lossen!
Fijne dag!
Kirsten van Dijk