Wilco Linthorst

Makkelijk

Marel Red Meat

Snelle en vriendelijke service.

Christ

Snelladers relatief duur

Raoul Lauffer / Auto Biermans B.V.

Zeer uitgebreide dekking van de laadpas in binnen- en buitenland, ook voor snelladen en handige app voor het zoeken naar laadpalen en het koppelen van je laadpas. Ook kun je handig al je laadsessies... Zeer uitgebreide dekking van de laadpas in binnen- en buitenland, ook voor snelladen en handige app voor het zoeken naar laadpalen en het koppelen van je laadpas. Ook kun je handig al je laadsessies en de kosten hiervan raadplegen. Gewoon top!

Reactie E-Flux by Road:

Beste Roaul Lauffer,
Hartelijk bedankt voor het delen van jouw ervaring met E-Flux! Goed om te horen dat je zo enthousiast bent!
E-Flux

Paola Geboers

Nog maar slechts 1x gebruik van gemaakt.

Marcel

Prima service!

Flip brommet

Kaart de volgende dag in huis en hij werkt overal 👍

Dirk

E-Flux is cool en een heel goed ps top

Drost Instal

Moeizame start na een aantal al reeds in gebruik genomen NL*EFL nummers toch uit eindelijk gelukt! eerste twee aanmeldingen gingen gelijkt goed dus wat mij betreft top! Nu kijken hoe het ons gaat... Moeizame start na een aantal al reeds in gebruik genomen NL*EFL nummers toch uit eindelijk gelukt! eerste twee aanmeldingen gingen gelijkt goed dus wat mij betreft top! Nu kijken hoe het ons gaat bevallen.

Reactie E-Flux by Road:

Beste Peter,
Bedankt voor jouw review! Goed om te horen dat het uiteindelijk allemaal gelukt is!
E-Flux

Janco Hoekstra