Meric Taxi
Super
Alles zeer duidelijk , goede prijs , snel antwoord . Top !
Laadpas werkt gewoon niet
super gehilpen.
Goed, snel en stabiel, dus geen onduidelijkheden of problemen.
Super!
Gebruikersvriendelijk platform dat zorgt voor een helder overzicht! E-flux voldoet volledig aan mijn noden om professioneel thuisladen mogelijk te maken!
Goed, maar tarief informatie ontbreekt te vaak in de app
Duidelijke app en snelle levereing van de pas
Die heb ik nog niet daar ik mijn kia ev3 net heb gekregen.
Eflux draagt BTW af en vergoedt het NIET. Dit zorgt voor een BTW lek bij voor BTW vrijgestelde ondernemers. Indien u dus in de zorg werkt of anderszins geen BTW berekend ver uw diensten, dan is Eflux een slechte keuze! U bent dan 21% extra kwijt over uw laadkosten die u niet meer terug kunt halen.
Makkelijk met de pinpas. Nooit geen problemen.
Werkt goed en vooral goedkoop dan andere aanbieders
Pas aanvragen is makkelijk. Facturen zijn duidelijk. Helpdesk super snel gereageerd.
Gemakkelijk,duidelijk.
E-Flux by Road verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
E-Flux by Road heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Alles zeer duidelijk , goede prijs , snel antwoord . Top !
Laadpas werkt gewoon niet
super gehilpen.
Goed, snel en stabiel, dus geen onduidelijkheden of problemen.
Super!
Goed, maar tarief informatie ontbreekt te vaak in de app
Duidelijke app en snelle levereing van de pas
Die heb ik nog niet daar ik mijn kia ev3 net heb gekregen.
Makkelijk met de pinpas. Nooit geen problemen.
Werkt goed en vooral goedkoop dan andere aanbieders
Gemakkelijk,duidelijk.