9.2 /10

checkbox98% beveelt E-Messen.nl aan!

Herman Dikker

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Er gaat iets goed fout daar. zit al dagen te wachten op de bestelling. wel een beoordeling sturen maar niets leveren.

Leveren wat is besteld

Antwoord E-Messen.nl

Beste Herman, Bedankt voor uw review. We zien dat uw bestelling op 18 maart geleverd zou moeten zijn. Mocht u deze nog niet hebben ontvangen, dan helpen we u graag verder! Neem gerust contact op met onze klantenservice, zodat we samen tot een snelle oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, E-Messen.nl

Geantwoord op

Dominique

Prima snelle service, onze set van 3 snijplanken zijn snel geleverd.

De set snijplanken lagen los in de doos en waren stoffig. Wellicht is het mogelijk deze extra in te pakken gelet op de hygiëne.

Daniëlle van der Linden

Goed op de hoogte gehouden over de levering. Keurig verpakt. Goede kwaliteit/prijsverhouding

Nvt

Hazebroek cooking

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik had een aanzetstaal besteld, Kon hem online goedkoper vinden maar dan zat er een maand levertijd op. Bij jullie was hij duurder maar wel gelijk leverbaar volgens de website. Aangezien ik hem nodig had vond ik het niet erg om extra te betalen, na dat ik hem besteld had kreeg ik een mailtje dat het een maand ging duren. Dus ja zeer blij ben ik niet met jullie !!

Zorg dat de site up to date is

m van den Eertwegh

Een bestelling van 3 dunschillers, merk Sabatier ging mis. De geleverde dunschillers kwamen niet overeen met de afbeeldingen van de bestelde exemplaren. Na telefonisch en email kontakt de 3 verkeerd geleverde op hun kosten teruggestuurd en 3 stuks goede (iets duurdere) zonder bijbetalen ontvangen. Dus een heel goede service van e-messen.

Geen.

Luca Schippa

Ok

Christiaan Platen

Onlangs een keer gebeld omdat postNL het niet op het juiste adres heeft afgeleverd. Na een speurtocht door de wijk hem kunnen vinden. Aan de telefoon werd nette oplossingen aangeboden. Prijs en kwaliteit is ook prima, mooi bedrijf!

:) nee zijn er voor nu niet.

Els Leurs

snelle service, doen wat beloofd, veilige verpakking! top!

J.C. de Jong

Goed en snel

Zou niet weten.

Jan

Snelle levering van een goed product.

Geen. Bestel hier weer.

Bert Heylen

Snel en heel correct.

Yoram

Excellent service, including customized proposal to meet my specific needs.

None.

Trudelies Boot

Weet nog niet is een cadeau voor Kerst

Weet ik niet

Chris

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer sneller reactie per mail.

Voorraadstatus zichtbaar maken op de website.

Marion van der Louw

Vlotte afhandeling van bestelling.

Meer soorten messen ,bv wat groter en dunschillers

E-Messen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

E-Messen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 16 mei 2013

E-Messen.nl

E-Messen.nl. Dé koksmessen specialist van Nederland!

Willandstraat 112

5351PK Berghem

Herman Dikker

Leveren wat is besteld

Antwoord E-Messen.nl

Geantwoord op

Dominique

Prima snelle service, onze set van 3 snijplanken zijn snel geleverd.

Daniëlle van der Linden

Geen.

Luca Schippa

Ok

Christiaan Platen

:) nee zijn er voor nu niet.

Els Leurs

snelle service, doen wat beloofd, veilige verpakking! top!

J.C. de Jong

Goed en snel

Zou niet weten.

Jan

Snelle levering van een goed product.

Geen. Bestel hier weer.

Bert Heylen

Snel en heel correct.

Yoram

Excellent service, including customized proposal to meet my specific needs.

None.

Trudelies Boot

Weet nog niet is een cadeau voor Kerst

Weet ik niet

Chris

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer sneller reactie per mail.

Voorraadstatus zichtbaar maken op de website.

Marion van der Louw

Vlotte afhandeling van bestelling.

Meer soorten messen ,bv wat groter en dunschillers

E-Messen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 16 mei 2013

E-Messen.nl

E-Messen.nl. Dé koksmessen specialist van Nederland!

Willandstraat 112

5351PK Berghem