8.6 /10

checkbox92% beveelt e-Carnavalskleding.nl aan!

Demi van Casand

Review verwijderd

Johanna

Zeer snelle nette levering van mijn bestelling

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Bedankt voor je review, Johanna! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle en nette levering van je bestelling. Jouw 10/10 beoordeling motiveert ons om onze service op dit niveau te houden. Hopelijk zien we je snel terug voor je volgende feestje! 🎉 Met feestelijke groet, Team e-Carnavalskleding.nl

Café Den Harleys

snelle en correcte afhandeling en correcte levering

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Tot een volgende keer.

anonymous

Snelle levering, goede service.

Zeer snelle service

chantal

Super snelle service.dankjewel

Linda Maes

Snelle levering Mooie kleding

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de mooie beoordeling. Wellicht tot een volgende keer.

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed snelle levering

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor het leuke review.

NH

Top! Goed en snel geholpen ondanks de drukte een week voor carnaval!

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de leuke beoordeling.

Ingrid Breedveld

Snelle levering. Handig dat je het zelf af kunt halen in Venlo.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hier niet bestellen

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Beste klant, wij snappen niet goed waarom je niet tevreden bent. De bestelling is direct verzonden. Een item is niet naar wens en wil je terugsturen. Wij hebben je per mail aangegeven dat je dit gerust mag doen. Bij een online aankoop bestaat er altijd een kans dat kleding te klein is en teruggestuurd moet worden. Waarom wij dan een slechte beoordeling krijgen is ons onduidelijk. Mocht het terugsturen niet lukken, dan mag je altijd contact opnemen met ons.

Angelo

Netjes geleverd

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Dank voor de beoordeling en veel plezier met je aankoop.

anonymous

Erg goed! Heeft nog service!

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor je 5-sterren review! ⭐️ Super om te horen dat je onze service zo waardeert! We doen ons best om iedereen een top ervaring te bieden, en het is fijn om te zien dat het op prijs wordt gesteld. Hopelijk zien we je snel weer terug bij e-Carnavalskleding.nl! 🎉😊

Max

Duidelijke site met juiste levertijden! Goede prijs/kwaliteitverhouding. Bestel hier zeker nog een keer!

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel Max voor je mooie review! ⭐️ Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze website, levertijden, en prijs/kwaliteitverhouding! We kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen bij e-Carnavalskleding.nl voor je volgende bestelling! 🎉😊

anonymous

Prima, top site. Mooi overzichtelijk. Prima service ook met retour sturen, fijn en snel contact via mail.

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Dank voor de leuke beoordeling. Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer.

Geantwoord op

e-Carnavalskleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

e-Carnavalskleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 11 maart 2021

e-Carnavalskleding.nl

Als u op zoek bent naar carnaval kostuums of andere feestkleding, bent u bij e-Carnavalskleding.nl aan het goede adres. Wij bieden u een ruim assortiment. Alle kleding is van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame stoffen. Wij verkopen niet alleen dames carnavalskleding en heren carnavalskleding, maar ook voor baby’s en kinderen carnavalskleding.

Winkelveldstraat 20

Zeer snelle nette levering van mijn bestelling

Café Den Harleys

snelle en correcte afhandeling en correcte levering

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Tot een volgende keer.

anonymous

Snelle levering, goede service.

Zeer snelle service

chantal

Super snelle service.dankjewel

Linda Maes

Snelle levering Mooie kleding

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de mooie beoordeling. Wellicht tot een volgende keer.

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed snelle levering

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor het leuke review.

NH

Top! Goed en snel geholpen ondanks de drukte een week voor carnaval!

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Dankjewel voor de leuke beoordeling.

Ingrid Breedveld

Snelle levering. Handig dat je het zelf af kunt halen in Venlo.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hier niet bestellen

Angelo

Netjes geleverd

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Dank voor de beoordeling en veel plezier met je aankoop.

anonymous

Erg goed! Heeft nog service!

Max

e-Carnavalskleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt: