Blondeau
Ploeg fantastisch
- Met welk kantoor heeft u gewerkt?
- Londerzeel
73% beveelt Easy Life Dienstencheques aan!
Ploeg fantastisch
Mijn ervaring met Easylife was ronduit vreselijk. De allereerste poetsvrouw die ze stuurden, heeft GESTOLEN bij haar eerste bezoek. Echt onvoorstelbaar dat een bedrijf dat beweert betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel te dragen, zulke mensen op pad stuurt zonder enige screening of verantwoordelijkheid op te nemen. Toen ik dit incident meldde, verwachtte ik op z'n minst begrip en een spoedige oplossing. Helaas—ook hier liet Easylife het volledig afweten. Geen actie, geen excuses, geen vergoeding. Erger nog, we moeten de poetsbeurt zelfs betalen terwijl ze heeft gestolen. Ronduit SCHANDALIG! Een kort, onprofessionele mail van amper 2 zinnen is het enige dat ik ontving. Ik voel me enorm bedrogen en onveilig in mijn eigen huis. Easylife is allesbehalve trouw aan hun klanten, en deze ervaring is een nachtmerrie gebleken. Kortom: blijf hier ver vandaan. Er zijn genoeg andere diensten die hun klanten wél serieus nemen en helpen.
Na de aanvraag heel snel huishoudhulp gekregen, die dan ook nog eens goed werk levert. De dienst staat ook open voor feedback.
Loopt vlot
Goede service. Luisterend oor. Begripvol.
alles ok
snelle reactie bij problemen plus goede medewerkers.
Wij hebben een zeer goede poetshulp
Niet correct behandeld door medewerkster van poetsbureau zelf en zelden een poetshulp gekregen.
Betrouwbaar
Goede service
Wek correct
Correctheid
Service OK
goede, vriendelijke, behulpzame en snelle dienstverlening.
Easy Life Dienstencheques verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Easy Life Dienstencheques heeft de volgende resultaten bereikt:
Easy Life Dienstencheques
Draaiboomstraat 6
2160 Wommelgem
Loopt vlot
Goede service. Luisterend oor. Begripvol.
alles ok
snelle reactie bij problemen plus goede medewerkers.
Wij hebben een zeer goede poetshulp
Betrouwbaar
Goede service
Wek correct
Correctheid
Service OK
goede, vriendelijke, behulpzame en snelle dienstverlening.
Easy Life Dienstencheques heeft de volgende resultaten bereikt:
Easy Life Dienstencheques