7 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox71% beveelt Easy Life Dienstencheques aan!

ILSE

SterSterSterSterLege ster

Goed personeel. Zowel de poetshulpen als de administratie. Er was wel eens een probleem mbt de communicatie tussen het bureau en het personeel maar dat werd meteen op efficiënte wijze rechtgezet.

Kontich

Carina Van Liefferinge

Super vriendelijk personeel op kantoor en hele goede respons. Ook de selectie van onze poetsvrouw is heel goed en snel verlopen. Wij zijn uiterst tevreden

Easy life ninove

Maria Mor&

professioneel bedrijf - steeds prima reactie op vragen - bv in verband met vervanging in verlof van poetshulp doe zo voort Maria Moré - PUR SANG -app 104

Waregem

Willy Oerlemans

Alles verloopt correct en vriendelijk

Schilde

Easy-life

'Mijn' poetshulp helpt mij uitstekend !

Londerzeel

Ik ben zeer tevreden over al u diensten

Kantoor van Mechelen

Iris Cocquyt

SterSterSterSterLege ster

Ik ben tevreden over de poetshulp die jullie hebben aangeboden. Een goede communicatie tussen kantoor en de klant.

Kantoor Brabantdam.

gijbels

zeer goed

Genk

Carelsberg

Het bureel geeft je de juiste info.

Easy Life Borsbeek.

JEFF MERTENS

Perfecte organisatie

Geel

michiels johan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

voor de snelle reactie omdat ik zonder poetsvrouw was en dat men flexibel is met de dagen wanneer ze komt

startpeople

Easy Life Dienstencheques verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Easy Life Dienstencheques heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7/10
  • checkEerste review geschreven op 13 januari 2015

Easy Life Dienstencheques

Easy Life Dienstencheques, opgericht in 2009 met een hoofdkantoor in Wommelgem, is een erkend bedrijf dat dienstencheques accepteert. Dankzij onze uitstekende service voor zowel klanten als werknemers, hebben we een sterke groei doorgemaakt. Vandaag de dag is Easy Life Dienstencheques een van de toonaangevende spelers op de markt van dienstencheques, met een uitgebreid netwerk van meer dan 46 kantoren verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. We worden ondersteund door meer dan 5500 huishoudhulpen en bedienen 35.000 tevreden klanten. Onze kernmissie, evenals die van de dienstencheques, is ‘werkgelegenheid creëren door de juiste mensen aan elkaar te koppelen’. Wij streven ernaar om u als klant te verbinden met de meest geschikte huishoudhulp, met blijvende aandacht voor een correcte dienstverlening en een eerlijke beloning voor onze werknemers.

Draaiboomstraat 6

Willy Oerlemans

Alles verloopt correct en vriendelijk

Schilde

Easy-life

'Mijn' poetshulp helpt mij uitstekend !

Londerzeel

gijbels

zeer goed

Genk

Carelsberg

Het bureel geeft je de juiste info.

Easy Life Borsbeek.

JEFF MERTENS