7 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox73% beveelt Easy Life Dienstencheques aan!

Blondeau

Ploeg fantastisch

Londerzeel

Easy Life

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mijn ervaring met Easylife was ronduit vreselijk. De allereerste poetsvrouw die ze stuurden, heeft GESTOLEN bij haar eerste bezoek. Echt onvoorstelbaar dat een bedrijf dat beweert betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel te dragen, zulke mensen op pad stuurt zonder enige screening of verantwoordelijkheid op te nemen. Toen ik dit incident meldde, verwachtte ik op z'n minst begrip en een spoedige oplossing. Helaas—ook hier liet Easylife het volledig afweten. Geen actie, geen excuses, geen vergoeding. Erger nog, we moeten de poetsbeurt zelfs betalen terwijl ze heeft gestolen. Ronduit SCHANDALIG! Een kort, onprofessionele mail van amper 2 zinnen is het enige dat ik ontving. Ik voel me enorm bedrogen en onveilig in mijn eigen huis. Easylife is allesbehalve trouw aan hun klanten, en deze ervaring is een nachtmerrie gebleken. Kortom: blijf hier ver vandaan. Er zijn genoeg andere diensten die hun klanten wél serieus nemen en helpen.

Lier

Hilde

SterSterSterSterLege ster

Na de aanvraag heel snel huishoudhulp gekregen, die dan ook nog eens goed werk levert. De dienst staat ook open voor feedback.

Oorts Francois

Loopt vlot

Borsbeek

Grigoryan-Arakelyan

Goede service. Luisterend oor. Begripvol.

malle

maria (Ria) stessens

alles ok

Tijink

SterSterSterHalve sterLege ster

snelle reactie bij problemen plus goede medewerkers.

Met welk kantoor heeft u gewerkt?
Prins Boudewijnlaan 135, 2619 Antwerpen.

Andre Franssen

Wij hebben een zeer goede poetshulp

Elke

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet correct behandeld door medewerkster van poetsbureau zelf en zelden een poetshulp gekregen.

Beringen

Guido Notaerts

Service OK

Kontich - Mechelsesteenweg

Depoorter Annie

goede, vriendelijke, behulpzame en snelle dienstverlening.

Melle

Easy Life Dienstencheques verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Easy Life Dienstencheques heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7/10
  • checkEerste review geschreven op 13 januari 2015

Easy Life Dienstencheques

Easy Life Dienstencheques, opgericht in 2009 met een hoofdkantoor in Wommelgem, is een erkend bedrijf dat dienstencheques accepteert. Dankzij onze uitstekende service voor zowel klanten als werknemers, hebben we een sterke groei doorgemaakt. Vandaag de dag is Easy Life Dienstencheques een van de toonaangevende spelers op de markt van dienstencheques, met een uitgebreid netwerk van meer dan 46 kantoren verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. We worden ondersteund door meer dan 5500 huishoudhulpen en bedienen 35.000 tevreden klanten. Onze kernmissie, evenals die van de dienstencheques, is ‘werkgelegenheid creëren door de juiste mensen aan elkaar te koppelen’. Wij streven ernaar om u als klant te verbinden met de meest geschikte huishoudhulp, met blijvende aandacht voor een correcte dienstverlening en een eerlijke beloning voor onze werknemers.

Draaiboomstraat 6

Oorts Francois

Loopt vlot

Borsbeek

Grigoryan-Arakelyan

Goede service. Luisterend oor. Begripvol.

malle

maria (Ria) stessens

alles ok

Tijink

SterSterSterHalve sterLege ster

snelle reactie bij problemen plus goede medewerkers.

Met welk kantoor heeft u gewerkt?
Prins Boudewijnlaan 135, 2619 Antwerpen.

Andre Franssen

Guido Notaerts

Service OK

Kontich - Mechelsesteenweg

Depoorter Annie

goede, vriendelijke, behulpzame en snelle dienstverlening.

Melle

Easy Life Dienstencheques heeft de volgende resultaten bereikt: