Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Max van Genderen

Gelukkig zijn er nog bedrijven zoals Easy-Stuc in Nederland. Duidelijke communicatie, duidelijke prijzen, duidelijke afspraken en perfect afgewerkt. Ook konden we tot kort voor de oplevering van ons... Gelukkig zijn er nog bedrijven zoals Easy-Stuc in Nederland. Duidelijke communicatie, duidelijke prijzen, duidelijke afspraken en perfect afgewerkt. Ook konden we tot kort voor de oplevering van ons nieuwbouwhuis nog schuiven met de startdatum van de werkzaamheden. Kleine puntjes tijdens de oplevering werden serieus genomen en de volgende dag was alles opgelost. Bij een volgend huis schakelen we zeker Easy-Stuc weer in. Ik kan niet anders dan 5 sterren voor deze jongens geven.

Communicatie, kwaliteit en aandacht voor de klant.

Vanessa

Professioneel, snel en perfect gedaan

D. van de Kraak

Werken geheel zelfstandig. Alleen contact gehad bij begin en eind wat voor ons super heeft gewerkt. Eind resultaat is goed.

Duidelijke communicatie (mag iets eerder op de hogte gesteld worden over de startdatum)
Zelfstandig werken

Brugts

Zeer professioneel en klantgericht. Aanpassingen van het werk tot op het laatst aanpasbaar.

Verhouding van kwaliteit en prijs is uitstekend. Flexibiliteit is zeer goed. Klantvriendelijk en het meedenken worden zeer gewaardeerd.

M.J. Luites

Goede samenwerking, hebben exact gedaan wat we samen hebben afgesproken.

Flexibel en nauwkeurig

Dirk-Jan

Tevreden met het kleurrijke resultaat

Duidelijke communicatie

Hans Goedhart

Afspraken werden nagekomen en de communicatie verliep prima !

Klantgericht en prima werk binnen afgesproken budget en tijd.

Brouwer/Brolsma

Mooi resultaat/strak en flexibele houding van easy-stuc, erg fijn bij nieuwbouw aangezien wij pas heel laat de definitieve opleverdatum kregen te horen

Heel flexibel

Woning in Nobelhorst

Mooi eindresultaat, team werkt netjes en streeft naar perfect resultaat. Super!

communicatie verloopt duidelijk, goed team met vakmensen

L.J. de Jong

Harde werkers, zijn op tijd aanwezig, werken netjes, medewerkers zijn vriendelijk en tijdens de werkzaamheden zijn zij flexibel om op verzoek eea aanpassen.

Goed team, veel ervaring, voelen zich verantwoordelijk voor een goede kwaliteit.