Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Jan Brasker

Afgelopen week hebben wij door de firma Easy-stuc de muren van ons nieuwbouw appartement van glasvezelbehang laten voorzien. Het resultaat is fantastisch! Uiterst deskundig personeel en harde en... Afgelopen week hebben wij door de firma Easy-stuc de muren van ons nieuwbouw appartement van glasvezelbehang laten voorzien. Het resultaat is fantastisch! Uiterst deskundig personeel en harde en snelle werkers. Wij zijn ongelooflijk blij met het resultaat! !

Er wordt zeer secuur en netjes gewerkt.
Afspraken worden nagekomen en er wordt vakwerk geleverd.

Susanne van der Staaij

Easy-stuc is tot nu toe het snelste en meest secure bedrijf waar we ooit mee hebben samengewerkt; tot in de puntjes zijn al onze wanden afgewerkt in een recordtempo! Binnen 4 dagen was ons hele... Easy-stuc is tot nu toe het snelste en meest secure bedrijf waar we ooit mee hebben samengewerkt; tot in de puntjes zijn al onze wanden afgewerkt in een recordtempo! Binnen 4 dagen was ons hele nieuwbouwhuis klaar en zijn wij vol goede moed begonnen met het afbouwen van ons huis.

Snelheid, bereikbaarheid, toegankelijkheid, kwaliteit van producten, kwaliteit van werk, vriendelijkheid van de vaklui

Tom Kokhuis

Prima. Duidelijke communicatie, duidelijke offerte en strak werk. Betrouwbare partner.

Snel en vakkundig.

Toine Willemsen

Uitermate tevreden

Vriendelijkheid, vakmanschap en meedenkend.

Mechelien Hendriks-Jansen

Keuzes in kleuren maken is moeilijk. Toch werd ik steeds correct te woord gestaan en werd zelfs meegedacht in kleurkeuzes.
Ook enkele malen moest mijn offerte daardoor aangepast worden zonder...
Ook enkele malen moest mijn offerte daardoor aangepast worden zonder problemen werd dit gedaan.
Ik ben heel blij met de kleuren op de muren. Hierdoor komt het witte houtwerk met witte plinten heel mooi uit vooral ook in de gang en trappartij.
Er werd volgens afspraak meteen begonnen in enkele dagen klaar. Het ziet er tip top uit.

snel accuraat vakamanschap

Hoegen

Ik vond de planfase wat minder helder, er waren wat misverstanden tussen de mensen die wij aan de telefoon spraken. Het daadwerkelijke werk is cf afspraak gegaan en daar waren wij heel tevreden over

Geleverd volgens afspraak, snel en netjes gewerkt

B. Groeneveld

Prima service en mooi eindresultaat.

Komen afspraken na.

Marieke van der Kammen

De afwerking is top. Alles ziet er super strak uit! En het is ook snel gebeurd: voor onze rijtjeswoning waren ze in 4 werkdagen klaar.
Communicatie mag wel iets beter, onder andere een poster...
Communicatie mag wel iets beter, onder andere een poster die ineens niet op het bestelde formaat geleverd kon worden. Het geleverde werk is echter zo fijn en netjes, dat dit zeker een bedrijf is wat we aanraden!

Nette afwerking
Verf die over is, mag je houden om eventuele schade die je zelf maakt nog mooi weg te werken.

Brouwers

Strakke en mooie afwerking

Eva

Van begin tot eind zeer tevreden. Het eerste gesprek in de showroom met Wirin was heel helder. Daarna (vlak voor en tijdens de uitvoering) vooral contact gehad met Eric en dat verliep ook erg... Van begin tot eind zeer tevreden. Het eerste gesprek in de showroom met Wirin was heel helder. Daarna (vlak voor en tijdens de uitvoering) vooral contact gehad met Eric en dat verliep ook erg prettig. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de wanden en plinten erg strak en netjes zijn geworden!
Fijn dat ze ook een restje verf achterlaten zodat we zelf nog wat kleine plekjes die ontstaan tijdens de verhuizing kunnen bijwerken.

Zie hierboven: de communicatie en het resultaat.