Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Joke

Positief, in paar dagen een mooi resultaat

Strakke mooie muren binnen een paar dagen

Herman

Zeer prettige manier van communiceren vooraf. Tijdens de werkzaamheden wordt snel en netjes gewerkt.

Werkzaamheden konden eerder starten dan was voorzien. Hier werd heel soepel op ingespeeld.

Petra

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Strakke wanden, die snel en zorgvuldig opgeleverd zijn. Leuk contact met behanger Michel!

Alle afspraken zijn goed nagekomen. De werkzaamheden zelf gingen supersnel, waardoor we sneller door konden dan verwacht.

Kai

Uitstekende kwaliteit, mooi eindresultaat! Vooraf goed geïnformeerd in de showroom, ook werd daar goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden. We waren onbekend met het product maar zijn... Uitstekende kwaliteit, mooi eindresultaat! Vooraf goed geïnformeerd in de showroom, ook werd daar goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden. We waren onbekend met het product maar zijn zeer positief verrast. Volledig naadloos en mooi dekkend gesausd. Ook de gekozen kleuren hebben zeer mooi uitgepakt. Het zijn vakmensen die netjes te werk gaan, ook al het afval wordt afgevoerd.

Service, geleverde kwaliteit, scherpe prijs, snelheid van werken.

Bulder

Easy! Zegt meer dan genoeg! Contact ging heel erg soepel. Wij zijn super tevreden met alles vooral het scan (stucwerk).

afwerking is super goed! Dank

Jan-Willem Roelofs

We hebben een prettig gesprek in de showroom gehad. De werkzaamheden konden eerder van start gaan wat ons erg goed uit kwam. Met 8 man in totaal hebben ze ons nieuwbouwwoning naar wens afgewerkt.... We hebben een prettig gesprek in de showroom gehad. De werkzaamheden konden eerder van start gaan wat ons erg goed uit kwam. Met 8 man in totaal hebben ze ons nieuwbouwwoning naar wens afgewerkt. Zeer tevreden.

Snel, goede kwaliteit, flexibel, meedenkend, professionele vaklui.

Linda

Netjes gewerkt met mooi resultaat.

Afspraken nakomen.

B Wiersma

We vonden het contact aan begin een beetje stroef verlopen, maar het uiteindelijk resultaat is helemaal naar onze tevredenheid !

Super snel en super strak, mensen die hun vak verstaan.

Buijssen

Alle wanden in onze woning zijn in een korte tijd op een zeer professionele wijze afgewerkt. Het ziet er heel strak uit en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Het werk is in een korte tijd op zeer professionele wijze uitgevoerd. Communicatie met contactpersoon op de bouw was prettig.

Hakan

Alles op tijd geleverd zoals beloofd

Komen hun afspraken na