Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Marc Goosen

Het kostte eerst even wat moeite om een offerte te krijgen van Easy Stuc maar toen het contact eenmaal was gelegd verliep alles op rolletjes. Heb begrepen dat er nu ook een telefoniste is aangenomen... Het kostte eerst even wat moeite om een offerte te krijgen van Easy Stuc maar toen het contact eenmaal was gelegd verliep alles op rolletjes. Heb begrepen dat er nu ook een telefoniste is aangenomen dus dat betekent dat je makkelijker in contact kunt komen. Het verloop van de werkzaamheden was zondemeer TOP te nomen. De mannen deden hun werk erg goed. Waren service gericht bezig en hadden oog voor detail. Zo hoort het in mijn ogen. Tien met een griffel.

Deskundige, correcte en klantgerichte service. Transparante communicatie m.a.w. duidelijke, eerlijke en snelle verslaglegging. Kwalitatief uitstekende afwerking van de wanden. Het resultaat mag er... Deskundige, correcte en klantgerichte service. Transparante communicatie m.a.w. duidelijke, eerlijke en snelle verslaglegging. Kwalitatief uitstekende afwerking van de wanden. Het resultaat mag er wezen. Flexibel. Punctueel.

René Sanders

Goed. Heldere communicatie, goede afspraken, afspraken worden nagekomen, er wordt netjes gewerkt en rommel wordt opgeruimd. Kortom professionele organisatie die net werk aflevert.

Professioneel in communicatie en uitvoering. Kwaliteit van het werk staat hoog in het vaandel.

Alison Huisman

Easy-Stuc gevraagd om ons nieuwbouw woning te behangen en te schilderen. Ons ervaring is erg positief en het is een mooi resultaat!

Het eind resultaat is erg mooi geworden dus dat is een duidelijke kracht. Ook het contact via de mail ging over het algemeen goed.

Jeroen

Onwijs tevreden, echt een aanrader.
Mensen die in ons nieuwe huis kwamen kijken dachten dat we ozne muren echt hadden gestuct!
Prijsaanbod is scherp, maar daarentegen werken ze ook met...
Onwijs tevreden, echt een aanrader.
Prijsaanbod is scherp, maar daarentegen werken ze ook met goed material (Ook niet onbelangrijk!) Uit mijn hoofd 210 grams.

Werken erg secuur!

Verheijden

Wij zijn erg te spreken over de werkzaamheden die Easy-Stuc bij ons heeft uitgevoerd. Alle muren zien er strak en mooi uit. Ook hebben ze het werk erg snel en professioneel uitgevoerd. Complimenten!

- Snel
- Strak
- Professioneel
- Mooi

Gert Klink Jaap Speyerstraat 36 Amsterdam

De medewerkers van Easystuc zijn vriendelijk en zeer snel en secuur met werken.
De afspraken zijn volledig nagekomen.

Vriendelijkheid en punctualiteit en secuurheid.

Wesseling

Heel goed. Super mooi gedaan en aardige heren.

Werken snel, netjes en aardig

W van Duijn

Wij zijn zeer tevreden over Easy-Stuc. De wanden zijn mooi afgewerkt. Erg prettig dat Eric ook echt meedenkt over hoe de afwerking nog net even mooier of beter kan. De communicatie in het... Wij zijn zeer tevreden over Easy-Stuc. De wanden zijn mooi afgewerkt. Erg prettig dat Eric ook echt meedenkt over hoe de afwerking nog net even mooier of beter kan. De communicatie in het voortraject verliep soms wat moeizaam maar laat je daar niet door afschrikken.

Meedenken met de klant en staan voor de eigen geleverde kwaliteit.
Fijn dat er de combi mogelijkheid van wanden en plinten beschikbaar is.

Veldhuizen

Prima! Zeer tevreden.

Snel en duidelijke communicatie.

Vermeer

We wilden ons huis eigenlijk helemaal laten stucen, maar dat wordt afgeraden bij een nieuwbouwhuis. Daarom zijn we verder gaan kijken. We hebben verschillende offertes aangevraagd en bij... We wilden ons huis eigenlijk helemaal laten stucen, maar dat wordt afgeraden bij een nieuwbouwhuis. Daarom zijn we verder gaan kijken. We hebben verschillende offertes aangevraagd en bij verschillende bedrijven gekeken. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Easystuc. En daar zijn we achteraf erg tevreden over. We vinden dat het zelfs mooier eruit ziet dan stucen. Alles is heel strak en het is mooi geverfd. Er zijn bedrijven die werken met kant en klare renovlies, dus waar de lijm al op zit. Dat doen ze hier niet. Er wordt goed gekeken naar wat voor soort muren het zijn en per muur passen ze de hoeveelheid lijm aan. Hierdoor ziet het er ontzettend mooi en strak uit.
We zijn erg tevreden en raden Easysuc zeker aan anderen aan!

Nette werkwijze.