Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Kubinek

Ons nieuwbouwhuis is voorzien van renovliesbehang

Easy-Stuc heeft mijn verwachtingen overtroffen qua vakmanschap, snelheid, klantgevoel en eindresultaat.
Een goed en op elkaar ingespeeld team van harde werkers met oog voor detail heeft in drie dagen tijd super strakke wanden afgeleverd in ons nieuwbouwhuis. Wij zijn zeer tevreden met dit resultaat. Top!

Judith Katstra

We zijn heel tevreden over het eindresultaat! Superstrakke wanden en een heel prettig bedrijf om mee te werken. Ook de communicatie met de mannen ter plekke was goed. Ondanks dat de oplevertijd... We zijn heel tevreden over het eindresultaat! Superstrakke wanden en een heel prettig bedrijf om mee te werken. Ook de communicatie met de mannen ter plekke was goed. Ondanks dat de oplevertijd eerder was dan verwacht, kon Easy Stuc toch op de door ons gewenste datum (midden in de vakantieperiode) komen. Ook was het geen probleem om een afwijkende kleur (anders dan wat Easy Stuc aanbiedt) in de keuken aan te brengen. Aanrader!

- Afwerking
- Prijs
- Flexibel
- Snel

Marlijn

Behangen en schilderen van de hele woning

Snelle oplevering. Mooi eindresultaat!

JB

Onze ervaring met Easy-Stuc is supergoed! In korte tijd zijn onze muren op een prachtige wijze behangen en gesausd. De muren zijn erg glad en heel strak opgeleverd. 100% aanrader met goede... Onze ervaring met Easy-Stuc is supergoed! In korte tijd zijn onze muren op een prachtige wijze behangen en gesausd. De muren zijn erg glad en heel strak opgeleverd. 100% aanrader met goede prijs-kwaliteit verhouding!

Alles gebeurt netjes en snel. Ook de prijs is erg goed. Oneffenheden worden goed bijgewerkt.

Tevreewijk Leiden

Alle verdiepingen in nieuwbouwhuis laten doen, tevreden.

Klantgerichtheid, positiviteit, snel werken, geen probleem om wat extras te doen.

Femke Penning de Vries

Helemaal super!

We hadden verwacht dat er 5 dagen gewerkt zou worden, maar er were zo hard gewerkt dat het woensdag al klaar was. Het ziet er super netjes en strak uit. De kleuren zijn ook mooi aangebracht. Keurig... We hadden verwacht dat er 5 dagen gewerkt zou worden, maar er were zo hard gewerkt dat het woensdag al klaar was. Het ziet er super netjes en strak uit. De kleuren zijn ook mooi aangebracht. Keurig gewerkt en netjes alles opgeruimd. Aanrader!!

M. Bouyahyi

Mijn ervaring met Easy-stuc is goed. Je las via recensies van andere dat Easy-stuc heel erg goed is en dat blijkt ook echt te zijn!

Kwaliteit geleverd boven verwachting!

M. Ramon Jansen

Prettige communicatie met het verkoopteam en de mogelijkheid om zowel in de showroom als op locatie de kwaliteit en het eindresultaat te bekijken. De werkzaamheden in onze woning zijn snel en... Prettige communicatie met het verkoopteam en de mogelijkheid om zowel in de showroom als op locatie de kwaliteit en het eindresultaat te bekijken. De werkzaamheden in onze woning zijn snel en vakkundig verricht. We zijn erg tevreden over het strakke eindresultaat.

Snel, vakkundig en netjes.

Carlos

Tijdens de voorfase heldere communicatie en de mogelijkheid om de kwaliteit van hun werk te beoordelen tijdens een andere klus. De gemaakte afspraken zijn tijdig en volledig nagekomen. Het werk is... Tijdens de voorfase heldere communicatie en de mogelijkheid om de kwaliteit van hun werk te beoordelen tijdens een andere klus. De gemaakte afspraken zijn tijdig en volledig nagekomen. Het werk is uitgevoerd ruim binnen de aangegeven tijd.
Strak en netjes.

Nakomen afspraken