Topservice! Er wordt meegedacht, geen moeite is ze teveel en het allerbelangrijkste: ze blijven vriendelijk. Een verademing om zaken mee te doen!
Netwerk Digitaal Erfgoed
Aan de prijzige kant maar absoluut ssssupersnel!
Zetzetin
Nog niet eerder heb ik zo snel (binnen vier uur, van binnenstad Den Bosch naar binnenstad Den Haag) mijn product mogen ontvangen. Fijn contact met kantoor en de koerier. Geweldige service zonder...Nog niet eerder heb ik zo snel (binnen vier uur, van binnenstad Den Bosch naar binnenstad Den Haag) mijn product mogen ontvangen. Fijn contact met kantoor en de koerier. Geweldige service zonder extra stappen in het proces. Zonder enige twijfel raad ik Easy2send binnen mijn netwerk aan (daarbuiten trouwens ook).
Guy is een topper! Hij heeft ervoor gezorgd dat op één middag een levering opgehaald én bezorgd is zonder zorgen. Alles verliep soepel en snel. Heel erg bedankt!
Marnix
Mijn ervaring met Easy2send is zeer prettig. De communicatie met Mart was zeer goed en professioneel. Snel geregeld en duidelijke taal. Als ik weer een opdracht heb, zal ik ze zeker weer benaderen.
Heel fijn, goede informatie en goed bereikbaar
Persoonlijk/ Snel en Vriendelijk!
1 x een email gestuurd en het pakket werd mega snel opgehaald en afgeleverd. Top.