Engel Kromhout van der Meer

Review Evoluent V4 Rechts Draadloos.

Beschrijf hier uw ervaring

Sinds enkel jaren heb ik een Evoluent V4 Rechts Draadloos.
Sinds enkel jaren heb ik een Evoluent V4 Rechts Draadloos.
Soms muis ik nog wel eens met een platte muis, binnen een half uur heb ik pijn in mijn pols tot aan mijn elleboog aan toe. Alleen met de Evoluent heb ik dit niet, doordat ik met tekenprogramma's werk heb ik echt deze muis nodig, anders had ik nooit mijn werk meer kunnen doen.

Beetje goedkoper?

Toevallig ontdekt via internet

Rene Scholten

Ik denk dat het door de feestdagen kwam, maar product was zeker een week later dan beloofd

Zie boven

Niet erg dat het later kwam, maar correspondeer wel even dat het mogelijk was door de feestdagen. Ik heb dat niet gezien

Reactie Easy Ergonomics:

Bedankt voor uw reactie. Ik heb het even nagekeken. U plaatste op 27-12 een bestelling. De bestelling is ook op 27-12 verzonden. De pakketdienst heeft geprobeerd op 31-12 het pakket te leveren, wat... Bedankt voor uw reactie. Ik heb het even nagekeken. U plaatste op 27-12 een bestelling. De bestelling is ook op 27-12 verzonden. De pakketdienst heeft geprobeerd op 31-12 het pakket te leveren, wat helaas niet gelukt is. Vervolgens is het pakket op 2 januari geleverd. De totale levering heeft dus 3-4 werkdagen geduurd.

Groenhart Group BV

Prima service, mooi op tijd geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Ik werk nu 1,5 week met deze muis en ik moet zeggen dat ik wel enige vooruitgang merk in mijn pols

Nee eigenlijk niet

Marcel

Mooi product, maar levering leverde veel vertraging en onduidelijkheid op.

Beschrijf hier uw ervaring

De lever-datum werd enkele keren veranderd (vertraagd). Op 1 dag werd levering beloofd en midden op de dag wegens "onvoorzien omstandigheden" weer naar het distributiecentrum terug gebracht. Nooit... De lever-datum werd enkele keren veranderd (vertraagd). Op 1 dag werd levering beloofd en midden op de dag wegens "onvoorzien omstandigheden" weer naar het distributiecentrum terug gebracht. Nooit duidelijk geworden. Uiteindelijk bijna twee weken te laat geleverd.

Logistiek verbeteren. Informatie betrouwbaar maken.

Product prima, service laat te wensen over

Beschrijf hier uw ervaring

De factuur en bevestiging was op het juiste adres aangemaakt. Alleen niet doorgegeven aan DHL. Pakje kwam dus op de verkeerde plek aan. Vervolgens miste er een essentieel schroefje. Na 5,30 minuut... De factuur en bevestiging was op het juiste adres aangemaakt. Alleen niet doorgegeven aan DHL. Pakje kwam dus op de verkeerde plek aan. Vervolgens miste er een essentieel schroefje. Na 5,30 minuut in de wacht gestaan te hebben is mijn melding genoteerd. Een collega ging terugbellen. Dat was niet nodig, ik wil alleen dat schroefje. Nou, zo werkt dat niet. We gaan eerst contact opnemen met u.

Goed luisteren naar de klant!

Reactie Easy Ergonomics:

Jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met de afhandeling van uw bestelling. De bestelling is verzonden op donderdag 10 januari en 3 werkdagen later geleverd op 14 januari. Helaas was... Jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met de afhandeling van uw bestelling. De bestelling is verzonden op donderdag 10 januari en 3 werkdagen later geleverd op 14 januari. Helaas was er inderdaad een foutje bij GLS waardoor het 1 werkdag lang geduurd heeft dan normaal. Onze excuses daarvoor. Wat betreft het missende schroefje: Onze telefoniste kan dit niet regelen. Daarom belt een service medewerker u terug om alles goed door te spreken zodat u klacht goed afgehandeld wordt. Het schroefje is direct na uw telefoontje opgestuurd.

Ik ben écht niet tevreden over dit bedrijf!Ik bestelde en betaalde tegelijk met Paypal een geschenk voor Nieuwjaar voor mijn dochter op 26 december...ze kreeg het pakje pas gisteren... Ik ben écht niet tevreden over dit bedrijf!Ik bestelde en betaalde tegelijk met Paypal een geschenk voor Nieuwjaar voor mijn dochter op 26 december...ze kreeg het pakje pas gisteren binnen,verpakking helemaal beschadigd (ze maakte foto's van verpakking voordat ze het open deed, gelukkig was mijn cadeau zelf niet beschadigd en kon ze de laptop steun seffens gebruiken.

Reactie Easy Ergonomics:

Helaas is de aflevering inderdaad niet verlopen zoals het normaal zou horen. Uw bestelling was geplaatst op 26 december. Op dat moment was het product niet op voorraad. Tussen kerst en nieuwjaar was... Helaas is de aflevering inderdaad niet verlopen zoals het normaal zou horen. Uw bestelling was geplaatst op 26 december. Op dat moment was het product niet op voorraad. Tussen kerst en nieuwjaar was onze leverancier van dit product gesloten. Uiteindelijk is de bestelling op 4 januari naar u verzonden toen wij nieuwe voorraad hadden ontvangen van onze leverancier. Ik zie in de tracking dat er op 11 januari geleverd is. 5 werkdagen na verzending. In de regel zou dit 1-2 werkdagen moeten zijn. In de tracking zie ik ook dat het adres dat u opgegeven heeft via onze website een fout zou bevatten. Hierdoor had de pakketdienst moeite met het afleveren van het adres. Hierdoor is vertraging opgelopen mede door een foutief afleveradres. Dit zijn uitzonderlijke gevallen. In 95% van de zijn alle bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Onze excuses voor de langere levertijd.

Goede service, fijn meegedacht

Jasper

Snel geleverd!

Beschrijf hier uw ervaring

Op oudejaarsdag besteld, op 3 januari al binnen!

Snelle levering, vriendelijk geholpen, goed overleg mogelijk.

Als Parkinson patiënt werd ik goed en vriendelijk geholpen
en werden er ideëen aangedragen, die mij verder kunnen helpen,
zodat ik nog het één en ander op de computer kan blijven...
Als Parkinson patiënt werd ik goed en vriendelijk geholpen
en werden er ideëen aangedragen, die mij verder kunnen helpen,
zodat ik nog het één en ander op de computer kan blijven doen.
Ook kreeg ik ruim te tijd om alles uit te proberen en kwam ik niet
in tijdnood. Dank daarvoor.
Naast goede producten ook een heel goede service.

Op dit moment heb ik geen verbeterpunten.