Goede ervaring met Easy Ergonomics
Beschrijf hier uw ervaring
Toestenboard en een bureastoel besteld. Duidelijke levertijden aangegeven alles werd op aangegeven tijd geleverd.
Via onze werkgever mochten we eind 2020 voor een bepaald bedrag spullen kopen om et thuiswerken te vergemakkelijken. Via Easy Ergonomics heb ik een extra keyboard en een ergonomische muis besteld....
Ik zou het niet weten
Prima ervaring, werkt prettig op afspraak.
Misschien echt een aparte ruimte met daarin alle producten om uit te testen.
Verkeerd besteld, keurig afgehandeld en advies gegeven wat een oplossing zou kunnen zijn. Dat klopte als een bus.
mis nog wel wat info op de site bij de artikelen, zoal preciese mogelijkheden van de knoppen van de muizen. Verder zeer klantvriendelijk en zeer goed geholpen
nog wat exactere informatie over de producten op de site, zoals functies van de muisknoppen en instelbaarheid hiervan
De medewerkster luisterde goed naar mijn wensen en gaf mij duidelijke adviezen wat wel of niet nuttig is om aan te schaffen. Als de levering van een bepaald product wat langer kon duren werd dat ook...
Mijn ervaring bij 1e telefonisch kontakt was goed en vriendelijk, laatste telefonisch kontakt voor tijdstip van levering was goed
Voor mij is een verbeterpunt dat het moment van leveren ook zelf kan worden bepaald en misschien meerdere servicepunten voor look and feel
Probleemloos en efficient
Met het thuiswerken is het prettig dat de benen ondersteund worden. De mogelijkheid om het aangeschafte product gratis te proberen is ontzettend fijn. Na de eerste dag wisten we al dat het een...
Ik heb geen verbeterpunten