Kay Custers

Snel geleverd, product valt tegen.

Beschrijf hier uw ervaring

Het product is te hoog en de toetsen 'tikken' niet lekker. Ik ben echt op zoek naar een laptop toetsenbord/ vergelijkbaar.

Geen.

Arie Derks

Eerlijk, ze geven goed advies en ook de mogelijkheden.

Beschrijf hier uw ervaring

Door het advies de goede beslissing genomen.

Gewoon zo verder gaan eerlijk, spontaan daar kom je het verste mee..

Anita Renders

Snel geleverd en netjes

Beschrijf hier uw ervaring

Goede producten die ik besteld heb, ik heb er al meteen baat bij!

Een kleine tip bij de ergonomische muis dat er een Nederlands beschrijvinkje bij zit waarop staat waar het knopje aan de zijkant bij het wieltje voor dient.

Gonny BESSELINK

Goede service, blij met mijn betaalbare toetsenbord

Beschrijf hier uw ervaring

Aan n nieuw ergonomisch toetsenbord toe omdat mijn oude begint te haperen. Ik woon in Duitsland waar ze een andere layout hebben, ben dus aangewezen op NL. Hier hadden ze wat ik zocht, voor een... Aan n nieuw ergonomisch toetsenbord toe omdat mijn oude begint te haperen. Ik woon in Duitsland waar ze een andere layout hebben, ben dus aangewezen op NL. Hier hadden ze wat ik zocht, voor een aantrekkelijke prijs en verzending naar Duitsland.

Omar Bouaali

Goed geholpen

Beschrijf hier uw ervaring

Telefonisch contact opgenomen met easy ergonomics voor een wijziging op de factuur en dat was heel snel gecorrigeerd.

geen verbeterpunten

Berg

Duidelijke informatie en fijn product om te hebben.

Beschrijf hier uw ervaring

Laptophouder besteld. Was precies zoals beschreven op de site. Levering duurde wat langer dan op de website vermeld stond maar dit was voor mij geen probleem. Goede service.

Op de site stond voor een bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis. Dit was helaas niet het geval. Misschien de tekst dan aanpassen of aangeven via de mail dat het langer kan duren.

Dirk Boeckmans

Zeer tevreden !

Laura

Heel slechte ervaring. Geld van retour nog steeds niet terug.

Edith / InRIO

Producten voldoen perfect aan mijn verwachtingen (compact en werkt goed)

Beschrijf hier uw ervaring

Plug en play (rollermuisbar en mini toetsenbord, beiden voor gewrichtsklachten). Snel teruggebeld voor advies.

Enige minpuntje: om het toetsenbordje zit een beschermhoes, bij de rollerbarmuis niet. Dat was ook wel handig geweest.

Patricia Spoor

Prima service!

Beschrijf hier uw ervaring

De website is overzichtelijk en kent een prettig filter om te zoeken op de voorgeschreven richtlijnen van bureaustoelen. Heldere beschrijving van product en duidelijke fotos.

Voor het bezorgen moet je een hele dag vrij plannen. Niet erg, maar wel handig van te voren te weten!