Mariëlle

Klantvriendelijk en snel.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kwam er op de site niet uit, na een kort telefoontje was het duidelijk. De spullen kwamen snel binnen en zijn netjes verpakt.

Iets duidelijker beschrijven hoe jullie graag willen dat mensen om gaan met de 30 dagen op proef periode.

Gert Westland

Zeer goede site, en veel keuzen aan stoelen.
nette levering en duidelijke tijden.

fantastische burau stoel

J. Schutten

Fijne ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

Mooi en goed product, snel en volgens afspraak geleverd

Gert Doeze Jager

Mooi product voor goede prijs

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geregeld. Communicatie is goed en levering is binnen een redelijke termijn.

Website up to date houden met actuele mogelijkheden (leveringstermijn)

Neal

Stevige en goede stoel en goed geregeld

Beschrijf hier uw ervaring

De stoel zit lekker. De levering was goed en bestellen was makkelijk ??

????

Christel Schattevoet

Kwaliteit, doordacht en verfijnde producten.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede laptopstandaard. Handig om ook mee te nemen op locatie. Hoes een muismat. Kleine toetsenbord medium kwaliteit, hapert soms.

Verschil kwaliteit tussen verschillende producten aangeven. Twijfel nu of ik beter reguliere toetsenbord had moeten bestellen. Duidelijker dat prijs exclusief btw is. Als particulier of vereniging... Verschil kwaliteit tussen verschillende producten aangeven. Twijfel nu of ik beter reguliere toetsenbord had moeten bestellen. Duidelijker dat prijs exclusief btw is. Als particulier of vereniging is btw niet aftrekbaar. Na lang gezoek werd ik verrast dat de btw er nog bij kwam.

Bert Jansen

Keurige levering conform afspraak

Beschrijf hier uw ervaring

Stoel wordt kant en klaar geleverd. Leveringstijd klopte precies.

Geen.

siegmund hulzebos

Snelle terugkoppeling op mijn vragen en begeleiding in mijn keuze die erg goed is bevallen.

Beschrijf hier uw ervaring

Door de bomen het bos niet zien is hier geen probleem. moest een keuze maken mbt een stoel en deze heb ik goed en snel kunnen realiseren

Mogelijk wat equivalenten aanbieden in dezelfde klasse mbt het gevraagde artikel

Roland van Rossum

Snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Op internet gezocht naar een ergonomische armsteun. Besteld en 2 dagen later was deze in huis. Goede kwaliteit!

Erik Sneep

Prima service, goed geholpen en Snel geleverd, mooi product.

Beschrijf hier uw ervaring

overzichtelijke website, makkelijk zoeken en vinden