8.9 /10

1970 reviewsSchrijf review

checkbox99% beveelt Easy Ergonomics aan!

1969 reviews

Henneke Schouten

Goede service

geen verbetertips
Beschrijf hier uw ervaring
Prettig contact wanneer je vragen hebt.

Marian Bosma, Patrimonium Groningen

Reactie op vragen of advies gaat snel. Verstrekte informatie is volledig en duidelijk

Goede adviezen. Denken mee en informeren over de de levering
Geen! Ga zo door Stan!

Jaap Klok

Bureau standaard iPad.

Beschrijf hier uw ervaring
Ervaring opgedaan bij Visio Rotterdam.
Voor mij, visuele handicap, was de vele info. wat onoverzichtelijk. Hulp gekregen van Visio medewerkster. Probleem bleek dat betalen enkel via een creditcard kon en niet via iDeal.

Saskia Aafjes

Prima service & product is helpend met klachten

Beschrijf hier uw ervaring
Ivm nek/arm/hand klachten mocht ik de centrale muis en compact toetsenbord eerst uitproberen, erg fijn waardoor ik weet dat mijn klachten zijn afgenomen.
niet

Wattel

Super service

Beschrijf hier uw ervaring
Mijn ergonomische muis was technisch defect na een paar maanden. Na deze ook fysiek onbruikbaar te hebben gemaakt, kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd. Zo werd het retoursturen bespaard.
ga zo door

Elise

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring, klantvriendelijk en snel in de behandeling en verzending.

Als de muis vaker defect wordt gemeld, kijken of het probleem in de muis zit. Eventueel een alternatief voorstellen bij de klant.
Beschrijf hier uw ervaring
Goede service en klantvriendelijk. Mijn melding werd snel in behandeling genomen. Ook kregen we snel een vervangend product toegestuurd. Echter was dit de tweede keer dat dezelfde soort muis defect is gegaan (ze zijn beide aan wat anders defect gegaan), maar de muis is kwalitatief niet heel erg goed. Op basis van het product wat ik voor de tweede keer als defect heb gemeld, zou ik de muis niet snel weer bestellen.

Ina de Looff

Fijn te woord gestaan en goed geholpen

Ik heb geen verbeterpunten tot nu toe.
Beschrijf hier uw ervaring
Na telefonisch contact opgenomen te hebben, werd ik door de juiste medewerker teruggebeld. Zij gaf mij informatie en antwoorden op mijn vragen.

Riëtta Potters

Goede service, snelle levering

n.v.t.
Beschrijf hier uw ervaring
Na mijn eerdere bestelling bij Easy Ergonomics was het snel duidelijk waar ik een nieuwe bestelling moest plaatsen. Mijn tweede handshoemouse is inmiddels binnen. De eerste is wat gammel geworden na herhaaldelijk vallen. Maar de tweede werkt weer als een zonnetje. Ik was nog even bang dat ik de verkeerde had besteld (een linkse i.p.v. een rechtse) maar na een kort telefoontje werd deze twijfel verholpen en werd de juiste muis geleverd.

Vos Autobedrijven

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Jimmy De Backer (Hapag-Lloyd)

Snelle en goede service

Freeke Kuijpers - Filthaut

Snelle, correcte levering

nvt
Beschrijf hier uw ervaring
Ik had een klacht over een eerder geleverd product en hier werd snel en correct op gereageerd.

Aron

Duidelijke site, persoonlijke communicatie en service

Geen.
Beschrijf hier uw ervaring
Bureaustoel besteld. Persoonlijk een email ontvangen over de leverdatum. Levering was netjes en de stoel is perfect. Niets op aan te merken

André Hakvoort

SterSterSterSterLege ster

review op basis van paar dagen gebruik 2 muizen met proefplaatsing.

werken met proefplaatsing, zonder eerst allerlei muizen te moeten betalen om vervolgens weer e.e.a. retour te moeten sturen en dan maar afwachten of geld volledig retour komt.
Beschrijf hier uw ervaring
2 Linkshandige muizen besteld met proefplaatsing. Vraag is dan of deze muizen voldoen aan de verwachtingen. Muis 1: Ergo Supply SR150L voelt wel fijn aan in de hand, maar knoppen bedienen gaat relatief (te) zwaar. In ieder geval niet soepel genoeg. Muis gaat dan ook retour. Muis 2: HE Mouse large draadloos. Muis ligt prima in de hand, maar naar mijn idee te groot voor mijn hand. (Op basis van opgegeven lengte- en breedtemaat van de hand kwam deze muis eruit als de juiste.... Naar mijn idee dus te groot. De bedienknoppen reageren soepel, maar materiaal van de bedienknoppen is glad plastic en geeft wat zweterig gevoel aan de vinger. Muis gaat ook retour.

Advocatenkantoor Amsterdam Legal

apparaat functioneert niet goed

Beschrijf hier uw ervaring
Na in de beginfase goed te hebben gewerkt, hapert de slider nu bij het aanklikken. Dikwijls werkt hij helemaal niet, zodat er niks wordt aangeklikt. Daar valt natuurlijk niet mee te werken.
Apparaten testen alvorens ze te versturen

Easy Ergonomics verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Easy Ergonomics heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • check1970 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 16 juli 2015

Easy Ergonomics

Easy Ergonomics is gespecialiseerd in de levering van ergonomische producten voor de computerwerkplek aan zowel de zakelijke als de particuliere consument. In ons ruime assortiment vindt u onder andere ergonomische muizen, ergonomische (mini-) toetsenborden, documenthouders, laptopstandaarden, monitorarmen en CPU- houders. Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen of te verminderen

Hurksestraat 19

5652AH Eindhoven

1969 reviews

Henneke Schouten

Goede service

geen verbetertips
Beschrijf hier uw ervaring
Prettig contact wanneer je vragen hebt.

Marian Bosma, Patrimonium Groningen

Goede adviezen. Denken mee en informeren over de de levering
Geen! Ga zo door Stan!

Jaap Klok

Bureau standaard iPad.

Beschrijf hier uw ervaring
Ervaring opgedaan bij Visio Rotterdam.

Saskia Aafjes

Prima service & product is helpend met klachten

niet

Wattel

Super service

ga zo door

Elise

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring, klantvriendelijk en snel in de behandeling en verzending.

Ina de Looff

Fijn te woord gestaan en goed geholpen

Ik heb geen verbeterpunten tot nu toe.

Riëtta Potters

Goede service, snelle levering

n.v.t.

Vos Autobedrijven

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Jimmy De Backer (Hapag-Lloyd)

Snelle en goede service

Duidelijke site, persoonlijke communicatie en service

Geen.

André Hakvoort

SterSterSterSterLege ster

review op basis van paar dagen gebruik 2 muizen met proefplaatsing.

Advocatenkantoor Amsterdam Legal

apparaat functioneert niet goed