Martin van den Berg

Goed geholpen, goede producten met een goede kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

Prima levering, goede service en wij storingen de zaak goed afgehandeld

Prima zijn de zaken geregeld

XLfin

Multifunctioneel instelbare stoel

Beschrijf hier uw ervaring

BUREAUSTOEL ERGO BS001 (NPR 1813) zit prima, mede dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden. Ingebouwde lendensteun ondersteunt mijn rug op de plek waar het nodig is. Hoofdsteun meebesteld, deze is... BUREAUSTOEL ERGO BS001 (NPR 1813) zit prima, mede dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden. Ingebouwde lendensteun ondersteunt mijn rug op de plek waar het nodig is. Hoofdsteun meebesteld, deze is heel geschikt voor "denkwerk".
Wat veel stoelen niet hebben is een armsteun die naar voren en naar achteren kan worden geschoven.
Snelheid van levering is heel goed (na 3 dagen) en proefperiode is ideaal.

Armsteun schuift te gemakkelijk naar voren, zou niet moeten als ik de stoel alleen wil verplaatsen. Ook is de armsteun te hard waardoor de elleboog niet comfortabel kan liggen.

Brenda Bakker

Snelle levering, prima product en fijne klantenservice.

Beschrijf hier uw ervaring

Muis snel geleverd. Na levering e-mail met vraag gestuurd. Ik werd bijna direct gebeld en goed geholpen. Muis ligt fijn in de hand en werkt prima.

Korte gebruiksaanwijzing bij de muis was handig geweest.

Heldere website, snelle service, goede service met de 30 dagen op proef en goede kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

De laptopstandaard is klein, handig en licht in gewicht. De muis is even wennen, maar levert wel het juiste resultaat en dat is geen klachten meer in hand en arm. Zeker in het geval van de muis is... De laptopstandaard is klein, handig en licht in gewicht. De muis is even wennen, maar levert wel het juiste resultaat en dat is geen klachten meer in hand en arm. Zeker in het geval van de muis is de 30 dagen op proef heel fijn.

geen verbeterpunten en tips.

Informatieve website, snelle levering, mogelijkheid tot proefplaatsing

BAT Services

Pro actief, service minded.

Snel geleverd; alleen product niet heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Cursor blijft met enige regelmaat hangen.

Dienstverlening is prima, het product moet nog wat verbeterd worden

L.P.P. van der Wel

Aankoop mini toetsenbord levering ed prima in orde alleen a toets werkt niet naar behoren.

zie bovenstaande

koen rouvoet

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

vragen gesteld over monitorarmen en deze werden snel en duidelijk beantwoord

het ging om een M2 humanscale monitorarm waar ik een crossbar op wilde hebben. Er werd aangeboden om een proefplaatsing te doen met de wing van de Devia. Uiteindelijk werkte het niet. Voor de meest... het ging om een M2 humanscale monitorarm waar ik een crossbar op wilde hebben. Er werd aangeboden om een proefplaatsing te doen met de wing van de Devia. Uiteindelijk werkte het niet. Voor de meest optimale service hadden jullie dit zelf ook kunnen testen.

AV

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

ruilen/crediteren is allemaal geen probleem

bij omruilen direct oude meenemen. Nu moet het oude opgestuurd worden