Dirk-Jan Jonkers
Vlekkeloos! Een prima ervaring, vlakbij ingang vliegveld, snel, vriendelijke mensen, auto stond weer klaar toen we terugkwamen. Voor ons: volgende keer weer’
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Erg slecht
redelijk
SLECHTSTE ERVARING OOIT MET DEZE PARKEER SERVICE!! (Locatie eindhoven) Als u deze review leest wil ik u dit meegeven: 'Ga alstublieft NIET met deze mensen in zee!' Nadat we terug waren gekomen van onze vakantie konden we onze auto weer ophalen. We namen de sleutels weer in ontvangst en konden vertrekken. Niks aan de hand zou je zeggen. Koffers in de achterbak en gaan. De auto maakt rechtsvoor een raar geluid. En dat is niet zonder reden. De GEHELE veer van de rechtervoorwiel is gewoon letterlijk KAPOT! We konden absoluut niet de weg op, dat zou levensgevaarlijk zijn. In eerste instantie dachten we dat de veer was gesprongen/geknapt. Het zou dus gewoon verdomde pech moeten zijn geweest. Dit bleek later niet het geval zijn. De auto moest afgevoerd worden met een bergingsbedrijf die het naar de garage zou brengen. Daar kwamen ze algauw tot de conclusie dat er meer aan de hand was. De veer was op 2 plekken gebroken en miste ook nog een onderdeel (eindaanslag) dat de boel op z'n plek moest houden. Dit gebeurt niet zomaar. Er is gewoon WILD mee gereden waardoor de auto schade had gekregen. Degene die dit heeft gedaan heeft BEWUST en WELWETEND de auto opgehaald van de parkeerplaats en hem weer op z'n plek gezet. Schade afgerond: 600 EURO! Dit is nog zonder de sleepkosten en de kosten van het openbaar vervoer om terug naar huis te kunnen komen. Hopelijk heb ik kunnen overtuigen om geen gebruik te maken van Eazzypark. Ze doen niks maar dan ook NIKS om je tegemoet te komen of te helpen. Voor mensen die niet verzekerd zijn kan dit soort onzin een behoorlijke nare ervaring zijn van een leuke vakantie.
Helemaal goed
Makkelijk te vinden, goede parkeerplaats die beveiligd is.
tamelijk makkellijk
Zeer eenvoudig te boeken, goede service. En een fijn contact met de medewerkers.
Orima
Matig
Prima, dichtbij Eindh.Airport
alles is heel goed
Top
Goed geregeld
Heel fijn en makkelijk
EazzyPark verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EazzyPark heeft de volgende resultaten bereikt:
EazzyPark
luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven
Erg slecht
redelijk
Helemaal goed
Makkelijk te vinden, goede parkeerplaats die beveiligd is.
tamelijk makkellijk
Orima