R.Engel -

P-plaats oké en dicht bij Schiphol, goede afhandeling

Wachttijd bij terugkomst was met 45 min echt te lang ! Dat kan beter. (Zeker als er een 2e bus (Eazzy P) leeg staat te wachten voor de andere P-locatie

Beste R. Engel,
Beste R. Engel,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Onze excuses dat je langer hebt moeten wachten, dit is niet de bedoeling. Wij zullen dit dan ook direct intern oppakken.
Desondanks hopen wij je de volgende keer weer terug te zien op ons parkeerterrein.
Het team van Eazzypark

Riedawaan Pillay

Very easy to book and to leave vehicle.

Called the number provided, but no-one answered after several attempts. Maybe a backup number is necessary

Beste Riedawaan,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring en het aangeven positieve feedback! Dit hebben wij direct intern doorgezet.
Wij hopen je de volgende keer terug te zien...
Beste Riedawaan,
Wij hopen je de volgende keer terug te zien op ons parkeerterrein.
Het team van Eazzypark

M El Doori

Zeer goede service

niks

Beste M El Doori,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien op ons parkeerterrein!
Het team Eazzypark

Penka Gecheva

Eenvoudig, makkelijk

De terrein zelf misschien iets te verbeteren ,overal asfalteren bijvoorbeeld

P.Everts -

Prima ontvangsten auto stond keurig klaar bij terugkomst

EazzyPark veranderen n ParkValet. Vooral de eerste keer is dit erg verwarrend om de juiste parkeerplaast/adres te vinden.
Geeft onnnodig stress om het te vinden.

Arjan -

Heel easy

Geen! Mega service

Ridvan -

Super

Petra Jungjohann

Top! heel goed geregeld en snelle service

iets voorzichtiger zijn met de koffers achterin het busje. Onze koffer viel uit de bus op de parkeerplaats waar anderen moesten uitstappen.

Krijnen

Yvonne Blake