Leyla -
Slecht service. We werden een uur later opgehaald. Klantenservicemedewerker was zeer klantonvriendelijk. Ik zal het niemand aanbevelen.
- Verbeterpunten of tips
- Te veel verbeterpunten
Makkelijk reserveren, brengen en halen is snel en goed verzorgd. 2 extra dagen vanwege gecancelde vlucht was soepel geregeld.
Heel goed!!
Meer beloofd dan waargemaakt
Auto brengen ging goed: parkeren op het kleine Eazzypark terrein tegenover de ingang van de luchthaven en sleutel afgeven. De auto weer ophalen verliep chaotisch: de auto stond niet klaar bij Eazzypark, maar stond nog ergens achteraf. Er werd met één busje rondgereden om reizigers naar de verspreid liggende terreinen te rijden om dan zelf de auto op te pikken. Dat kostte al met al een uur. De oorzaak was dichte mist waardoor vluchten werden gecanceld en reizigers bijna direct terugkwamen voor hun auto, die net weggezet was. Daarvoor was de verwerkingscapaciteit van Eazzypark volstrekt onvoldoende.
Prima zoals altijd
Eenvoudig en snel.
Alles bij het brengen en ophalen van de auto perfect geregeld
Heel goed.
Makkelijk
Prima geregeld
goed
EazzyPark verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EazzyPark heeft de volgende resultaten bereikt:
EazzyPark