van Tilburg

Waardeloos, het leek wel alsof ze met de auto door een weiland hadden gereden.

Zorgen dat de auto er is als je aankomt van je vakantie.
Vriendelijke zijn!!!

Evert Pronk

Waardeloos

Bij thuiskomst bleek auto beschadigd. Vermoedelijk Joyriding. Mijn mail met vraag over afhandeling schade blijft onbeantwoord. Volgende mail is van mijn advocaat.

Henri Raanhuis

Eenvoudig

we moesten na de vlucht ruim een half uur wachten op het busje

Pieter Breederveld

Prima, goed geregeld, auto was aan de buiten- binnenkant vies bij het ophalen.

medewerker sprak Engels, ik verwacht in Nederland dat ik met de Nederlandse taal wordt aangesproken. dat de auto wordt weg gezet tijdens onze afwezigheid, maar dan is het niet nodig om de auto vies... medewerker sprak Engels, ik verwacht in Nederland dat ik met de Nederlandse taal wordt aangesproken. dat de auto wordt weg gezet tijdens onze afwezigheid, maar dan is het niet nodig om de auto vies te maken. vind ik niet passen bij een service verlenend bedrijf, waar ik goed geld voor heb betaald.

Conny Wit

Heel fijn

Er is een flink stuk met onze auto gereden. Het tanklampje brandde zelfs Hierin mis ik de communicatie. Ik denk ook dat degene die de auto wegbrengt niet aan de apparatuur moet zitten.

Madalon

Het parkeren was heel fijn Je word door EazzyPark na Schiphol gebracht!
maar bij terug komst mijn hele auto echt onder de vogelpoep!

Laat mensen niet meer onder de bomen parkeren

Bert Hoogendoorn/ Visscher-Caravelle

Op zich prima, maar een paar dingen vielen op: je wordt in het Engels aangesproken, bij terugkomst zat er een deuk in de achterklep, wat ik zelf moest ontdekken en de bestuurdersstoel was geheel... Op zich prima, maar een paar dingen vielen op: je wordt in het Engels aangesproken, bij terugkomst zat er een deuk in de achterklep, wat ik zelf moest ontdekken en de bestuurdersstoel was geheel versteld

bij gemaakte schade dit absoluut melden
als de stoel niet goed staat voor degene die de auto moet verplaatsen, dan alleen in de lengte verstellen

Parkos: Atze Buursema

Pakte uiteindelijk goed uit

we per mail naar een ander parkeerterrein geleid in Eindhoven. Daar aan gekomen was er niets. Na contact te hebben opgenomen hoorden we dat we bij het vliegveld moesten zijn.

Hiddinga

Niet

Floris Suijdendorp

Slechte ervaring. Forse glasschade veroorzaakt tijdens parkeerverblijf werd niet gemeld en ook niet erkend.

Wees eerlijk als er iets mis is gegaan.