Door Oremus
- Product of service:
- ACCU voor E-bike
Wat een geweldige oplossing. Gebruikt en goed en garantie!
Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen. Veel keus. Goede uitleg. Snelle updates
Gisteren mijn 2e set binnen, mijn oude set ook nog prima. Accu ook nog top na 7 jaar ongeveer.
Snel en correct afgeleverd alles werkt naar behoren.
Levering met dpd,is niet aan te bevelen ,ging helemaal mis netjes opgelost door ebikesets door het met post.nl te leveren
Netjes behulpzaam vriendelijk
Top goede en snelle service
Geen opmerking; alles verliep vlot
zeer goed
Goede betrouwbaar snel leverbaar
Levering zou wat sneller moeten is een beetje onduidelijk
Super snelle levering
Heel goede ervaring, duidelijk en correcte afhandeling.
ja
Ik heb ‘n set besteld voor de accu, de motor en de beschermingsconstructies voor als de accu eraf moet. Het hoesje voor de motor heeft last van het kabeltje tussen accu en motor. Ik moest het gat groter knippen om het psssend te krijgen. Beetje jammer
ebikesets.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ebikesets.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
ebikesets.nl
de Peppel 31
9245JB Nij Beets
Wat een geweldige oplossing. Gebruikt en goed en garantie!
Snel en correct afgeleverd alles werkt naar behoren.
Netjes behulpzaam vriendelijk
Top goede en snelle service
Geen opmerking; alles verliep vlot
zeer goed
Goede betrouwbaar snel leverbaar
Levering zou wat sneller moeten is een beetje onduidelijk
Super snelle levering
Heel goede ervaring, duidelijk en correcte afhandeling.
ja
ebikesets.nl heeft de volgende resultaten bereikt: