Hoe tevreden bent u met het door u gekochte product
Hoe tevreden bent u met de door Ebikesets.nl geleverde service

M van Grieken

Zeer te vrede over de lever snelheid. Tijdens monteren is er iets kapot gegaan. Binnen korstte keren gratis een nieuw del geleverd.
Geweldige service

Paul Scholten

Top product helaas niet de juiste display.
Foutje op de website.

John Verbiest

Nico Vanryckeghem

Super

René Vander Auwera

Snelle levering, namen contact op om juiste onderdelen te leveren.

Chris de Boer

Gewoon goed. Wanneer ik iets nodig voor ebike dan kijk ik bij eBikesets.nl Prima ombouwsets en qua prijs vergelijkbaar net de Chinezen.

Karel Ensink op- kemna

Levering stipt. Helaas wordt de accu niet herkend door de software van Giant. Het accu verbruik kan niet worden afgelezen. blijft knipperen op 80 %. Niet echt handig. Weet dus niet hoeveel je over... Levering stipt. Helaas wordt de accu niet herkend door de software van Giant. Het accu verbruik kan niet worden afgelezen. blijft knipperen op 80 %. Niet echt handig. Weet dus niet hoeveel je over hebt.

K.Ensink op kemna

Giant Accu besteld 36 volt 14a . Snelle levering. Goede verpakking.
Giant Accu besteld 36 volt 14a . Snelle levering. Goede verpakking.
Helaas werkt accu niet samen met Giant display. Zodoende geen inzicht in verbruik. Contact opgenomen met eBikeset.nl. Probleem kan zich voordien bij een bepaald type Giant display. Ons werd de keuze gelaten om om de accu retour te sturen en geld terug te krijgen. Zijn echter tot nu toe tevreden met prestatie van de accu. Je kunt het verbruik ook bij houden via de KM stand. Daar hebben wij voor gekozen. Originele accu van Giant is aanzienlijk duurder. En alles heeft zijn prijskaartje. Zijn tevreden over over de afhandeling van eBikesets.nl. En houden de accu.

E-bike bouwer

Helemaal goed.