Emad Changizian
- Product of service:
- Voorwiellager
Alles is geweldig.
Prima. Levering was later dan de belofte van de site, maar ik kreeg nog vòòr ik contact had opgenomen een persoonlijk bericht dat de levering eraan kwam.
Uitstekend
goede dag ik heb nog wel een vraag bij het opladen gaat steeds 1 lampje meer brand maar het 5e lampje ging niet brand ondanks de extra lange oplaat tijd. weet u hier meer van?
Helemaal top
Op vrijdagmiddag besteld , en de maandag daarna al in huis.
Super
Snelle verzending en ziet er goed uit en het past goed
Top levering
snelle levering
Snelle verzending,behalve DPD bezorging is waardeloos. 2 dagen thuis en geen bezorging. Kon het op gaan halen bij afhaalpunt.
Helemaal fantastisch
Werkt goed oplader accu
Prima. Adequaat en zeer lage prijzen, vlotte aflevering. Prima product en veel geld bespaard. Alleen de communicatie kan wat vriendelijker. Beetje onpersoonlijk, geen naam als afzender, je weet niet met wie je te maken hebt. Dan kan beter. Voor de rest alleen maar chapeau.
Een hele fijne accu
ebikesets.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ebikesets.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
ebikesets.nl
de Peppel 31
9245JB Nij Beets
Uitstekend
Helemaal top
Op vrijdagmiddag besteld , en de maandag daarna al in huis.
Super
Snelle verzending en ziet er goed uit en het past goed