Piet Schakenraad

Heel duidelijke overzichtelijke website met veel achtergrondinformatie. Er is goed aangegeven welke combinatie van led lamp en dimmer/driver het best gekozen kan worden.
Goede prijzen, niet...
Goede prijzen, niet duur!
Snelle levering en alle geleverde producten werkten prima!

Michel Van Roose

Heel snelle en efficiënte verwerking van mijn order.

Ger Strating

Super service gekregen bij Ecobright, defecte lamp ontvangen, even mailtje gestuurd en meteen werd er een kosteloos een nieuwe lamp gestuurd, kijk daar hou ik van !!

Linda

Gevonden wat ik zocht, precies de goede maat LED lampjes om mijn halogeen lampjes onder de keukenkastjes te vervangen. Heel fijn dat deze kleine maat beschikbaar is en dat ik alleen maar de lampjes... Gevonden wat ik zocht, precies de goede maat LED lampjes om mijn halogeen lampjes onder de keukenkastjes te vervangen. Heel fijn dat deze kleine maat beschikbaar is en dat ik alleen maar de lampjes hoefde te vervangen en klaar!

André Smit

Snel en correct afgehandeld
Groot assortiment op voorraad

Bestelling gedaan van led tl balken. Waarvan er uiteindelijk 1 niet deed. De gene aan de telefoon vroeg of ik de tl balk ook op andere plekken wilde plaatsen. Toen duidelijk was dat het echt aan de... Bestelling gedaan van led tl balken. Waarvan er uiteindelijk 1 niet deed. De gene aan de telefoon vroeg of ik de tl balk ook op andere plekken wilde plaatsen. Toen duidelijk was dat het echt aan de tl balk lag werd er een nieuwe opgestuurd. Deze werd ook nog eens snel geleverd.

PETER BOSTEELS

Het bestelde komt volledig overeen met de beschrijving. Snelle behandeling en levering.

Duidelijke beschrijving van het product.
Ook de kleur was goed

Goede (klanten) service. Product is goed, nu nog kijken hoe lang de levensduur is. ;)