Hans Vos

Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht. Vandaag nog even op de zaak geweest: ziet er professioneel uit en we werden (ook in het écht) zeer goed geholpen door (ik denk) Timo.

Beetje moeilijk om een compliment te maken, we hebben het door ons bestelde nog niet binnen

Reactie Ecobright.nl:

Goedemiddag,
Dank voor uw review. Volgens de track en trace is het pakket bij u aangekomen. Mocht dit niet het geval zijn laat ons dit dan zeker even weten.
Met vriendelijke...
Goedemiddag,
Met vriendelijke groeten,
Timo - Ecobright

Snelle levering.

Ria Pirovano

Product op tijd afgeleverd.

John Hover

Goed geholpen en snelle levering

Betsy Kastelijn

Vlotte levering en bij contact vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

M Nagelmakers

Direct na aankomst van mijn besteld lampen draaide ik 1 lamp in een hanglamp. Die lamp sprong direct kapot. Ik belde met ecobright en die zeiden dat dat niet mocht gebeuren. De volgende dag werd... Direct na aankomst van mijn besteld lampen draaide ik 1 lamp in een hanglamp. Die lamp sprong direct kapot. Ik belde met ecobright en die zeiden dat dat niet mocht gebeuren. De volgende dag werd een nieuwe lamp bezorgd. Super service. En ik ben heel blij met de lamp.

Ruud

2 lampjes besteld voor afzuigkap, geven goed licht.
Heel snel ontvangen.