Ruime keus en no nonsens winkel is het niet goed dan kun je het terugbrengen of terugsturen.
Peter M Claassen
Ruim assortiment en prima afhandeling
Jan Jacob Willemsen
Etienne Heijnen
Duidelijke webshop. Mooie goed werkende halogeen dimmer gekocht. En betaalbaar.
Ruim assortiment. Snelle levering.
Het product is snel verzonden en bij mij bezorgd.
Menno
Na het aansluiten van de dimmer (Zigbee led dimmer draai 0-200W | ECO-DIM.07 Zigbee Basic) leek deze goed...Hele goede service, bij klachten een snelle oplossing en de dimmer werkt perfect
Na het aansluiten van de dimmer (Zigbee led dimmer draai 0-200W | ECO-DIM.07 Zigbee Basic) leek deze goed te werken. Na het opnemen in Homey Pro (2023) verschenen er foutmeldingen in de Homey Pro App. Na contact met de leverancier bleek dat de firmware van de dimmer een firmware update nodig had. De afspraak werd gemaakt om de gehele dimmer om te ruilen naar het nieuwste exemplaar. Deze werd snel en keurig geleverd inclusief een retour sticker voor de oude. De dimmer en automation werken nu als een zonnetje. Mijn complimenten voor de zeer goede service.
Snelle levering, duidelijke site, schappelijke prijs, enprecies de lampen die ik nodig had.