Eerste aankoop bij bedrijf. Positieve ervaring. Ik heb een bedrade zigbee dimmer met fysieke knop besteld die uitstekend werkt. Binnenkort eens door het assortiment bladeren of ik nog meer moois kan...Eerste aankoop bij bedrijf. Positieve ervaring. Ik heb een bedrade zigbee dimmer met fysieke knop besteld die uitstekend werkt. Binnenkort eens door het assortiment bladeren of ik nog meer moois kan vinden.
Goed bedrijf, onhandig product. Een buitenlamp....waar geen buitensnoer in kan (buitenstroomdraden zijn dikker en steviger). Dus een binnensnoer moeten gebruiken...dat is niet handig.
GlasfoliePro
Goed product, snelle levering.
R. Handjes
Een echt klant gericht bedrijf, geeft goede informatie en goed bereikbaar. Kortom een perfecte leverancier!!! Ga zo door.
Jac Sieben
Bijzonder snelle levering ondanks dat het net voor de kerstdagen was.
Norman Heuving
Jullie hebben een overzichtelijke site. Het product wat is zocht heb ik snel kunnen vinden. Ook het verloop naar de betaling liep lekker soepel. De communicatie m.b.t. leveren was ook top. Na...Jullie hebben een overzichtelijke site. Het product wat is zocht heb ik snel kunnen vinden. Ook het verloop naar de betaling liep lekker soepel. De communicatie m.b.t. leveren was ook top. Na binnenkomst gelijk geïnstalleerd en ben er dik tevreden over tot nu toe. Ik hoop dit over een jaar of 5 nog eens te kunnen zeggen.