Top winkel altijd een feest daar super werknemers allemaal top en natuurlijk ED zelf de clown van de winkel groeten uit venlo
Reactie Eddy's:
Hi, bedankt voor je leuke compliment! We zien je graag snel weer terug bij ons in de winkel!
Beste Mike, bedankt voor je review en wat jammer om te lezen dat je het zo ervaart. We hebben even met je meegekeken en ik zie dat de order die je hebt geplaatst, geplaatst is op zaterdag 29-4....
Wat leuk en fijn om te lezen Andy, bedankt voor je review! We zien je graag snel weer bij ons terug. Team Eddy's
Bedankt voor je review Jennifer!
Bedankt voor je leuke review Kyra! Fijn om te horen en heel erg veel plezier met de gave trui!
Hi Mike, super bedankt voor je leuke review, wat fijn om te horen! Heel erg veel plezier met je bestelde Eddy's items en we zien je graag snel weer bij ons terug. :)
Hi Bijs, wat jammer dat er een item miste, maar wat fijn om te horen dat het allemaal met je is opgelost! Bedankt voor de review en tot snel!
Super leuk om te horen Joke en bedankt voor de review en het compliment! Tot snel weer bij Eddy's !
Beste Samir, bedankt voor je review! We hebben even met je meegekeken naar de case en we zien dat we helaas maar 1 item retour van je hebben ontvangen. We snappen natuurlijk dat het erg vervelend...
Hi Ellen, bedankt voor je reactie. We hebben nagekeken waar jouw 1 ster op gebaseerd is. Helaas was er bij het verwerken van de betaling van jouw order een technische fout ontstaan bij onze...