Jaap van Berkel
Mijn vrouw en ik zijn oprecht en met vakkennis geholpen aan een perfecte bril en zonnebril.
- Sterke punten
- Vakkennis
- Verbeterpunten of tips
- Zou ik zo niet weten.
- Aangekocht product
- 2 gewone brillen + 2 zonnebrillen.
Al 50 jaar een te vrede klant. Goede en vriendelijke klant benadering. Duidelijke uitleg van kwaliteits personeel die weten hoe ze de klanten tevreden moeten stellen met een kwaliteits product. Bij Eekelaar ben je snel, en tevreden klaar !!
Wij zijn spontaan, zonder afspraak, naar de winkel gegaan om een zonnebril aan te schaffen en zijn zeer klantvriendelijk geholpen. Onze brillen konden direct op sterkte worden besteld (oogmeting hadden we van onze gewone brillen). Ondanks dat we geen afspraak hadden, zijn we uitgebreid geholpen. Heel fijn!
Slecht.
Goed en betrokken
Prima geholpen. Deskundige mensen.
Heel erg tevreden. Vakkundig!
Uitstekende opticien.
Bij Eekelaar optiek staat de klant als mens centraal
Erg goed geholpen door Charlotte
ik ben snel, deskundig en correct te woord gestaan en behandeld
Prima service en goed advies
Prima service en zeer aardig personeel
Prima bedrijf
Eekelaaroptiek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Eekelaaroptiek heeft de volgende resultaten bereikt:
Slecht.
Goed en betrokken
Prima geholpen. Deskundige mensen.
Heel erg tevreden. Vakkundig!
Uitstekende opticien.
Bij Eekelaar optiek staat de klant als mens centraal