De Vries

De reis was prachtig hotel Ilf was ook goed maar wij aten s'avonds in hotel Europa en dat was werkelijk zo slecht. 3 dagen gore soep, vlees niet te snijden, kip niet te eten en elke avond een klein... De reis was prachtig hotel Ilf was ook goed maar wij aten s'avonds in hotel Europa en dat was werkelijk zo slecht. 3 dagen gore soep, vlees niet te snijden, kip niet te eten en elke avond een klein dotje sla zonder iets erin of over. De review hier op 11 juni geplaatst is weggehaald en op de mail die ik stuurde heb ik geen reactie gehad. Sorry heel slecht van effeweg

5 dagen Praag

Janneman

Goeie beoordeling?? Maar niet heus!!
Goeie beoordeling?? Maar niet heus!!
Maar als je weinig sterren geeft, dan trek je minder de aandacht. Deze reis was ongeveer alles slecht, behalve het weer en de chauffeur. En …. eerlijk = eerlijk ….. we hadden de beschrijving niet goed gelezen. En de lage prijs had ons ook aan het denken moeten zetten.
De hotels voor doorreis-overnachtingen waren wel oké, maar de personele bezetting was een aanfluiting met schreeuwende mensen (niveau “do not mention the war”, Fawlty Towers).
Hotel Rossmann is een ondermaats hotel langs een doorgaande weg met veel verkeerslawaai. De mensen die er werken, zijn wel aardig, maar zijn te strak geprogrammeerd en jagen ontbijt en diner binnen het uur er doorheen.
De beloofde Nederlandstalige reisleider was er niet. De 65+ chauffeur moest officieel in zijn eentje 16x ruim 40 fietsen inladen en uitladen.
En de fietstochten? Nee, helaas ook niet goed. Mensen op een fiets zonder ondersteuning moeten tegen zichzelf in bescherming worden genomen, vanwege de hoogteverschillen. Deels gaan de fietstochten over wegen waarlangs druk verkeer met meer dan 70 langs je heen raast. Samenvattend: ondanks de lage prijs, is dit zeker geen aanrader!

Welke reis heeft u gemaakt?

Karinthië 10 daagse fietstocht.
(Waarvan 4 dagen nodig zijn voor heen- en terugreis)

Philips

Slecht

All Incluse Spanje Andorra

Peter van Hecke

Goede chauffeur/reisleider Frans, met verstand van zaken. Ook buiten programma om extra uitstapjes. Uitstekend hotel, prima eten. Kortom een fijne vakantie gehad!

8 dagen Kaprun, Salzburgerland, all inclusive

Jose Vermeulen

10 daagse busreis Rome Florence Venetië gedaan.
Was een zeer slechte bus,moest Comfort Class zijn en was een schoolreisjes bus .
50 pers en geen been ruimte was voor niemand te doen. 10 daagse busreis Rome Florence Venetië gedaan.
50 pers en geen been ruimte was voor niemand te doen.
Chauffeur Boy was een ontzettend chagrijnige man die niets vertelde en ook niet als hij ergens een stop maakte moesten we zelf maar gissen of we er uit moesten.Hij was tevens de reisleider,daar had hij nooit van gehoord denk!
Als je iets aan hem vroeg kreeg je een kort snauwerig antwoord.
Medereizigers hebben contact opgenomen met Effen Weg en de andere dag was hij overdreven (vriendelijk) Dat was dan een beetje behaaglijker.
Ontbijt en diner was niet te eten in Italië,hotels zonder lift en lift die kapot was.
Nou sjouw dan je koffer maar eens naar de 3e verdieping .
Dus veel irritatie van alle medereizigers , hopelijk doen hun ook dr beklag dat Effen Weg er wat mee doet.
Heb al heel veel reizen gemaakt maar dit nog nooit mee gemaakt, waren allemaal blij we naar huis konden dat zegt al genoeg.
Normaal gaat er iemand rond in de bus voor fooi chauffeur,is ook niet gedaan dus zegt wat over chauffeur Boy!
Nooit meer met Effen Weg !!

Welke reis heeft u gemaakt?

Rome Florence Venetië 10 daags.

Hotel Stern geisingen

Wij zijn op fietsvakantie 8 dagen Bodensee hele mooie reis.
Maar het eten neem een gevulde koffer mee met eten want het is echt bizar
Rijst rijst en nog eens rijst

Bodensee fietsvakantie

Mhwa.dingemans

Hotel is basic maar netjes kamers en bedden zijn goed. Het ontbijt is voldoende maar het diner is slecht, iedere dag rijst met indiaanse curry dit verwacht je niet in Duitsland. De reis opzich is... Hotel is basic maar netjes kamers en bedden zijn goed. Het ontbijt is voldoende maar het diner is slecht, iedere dag rijst met indiaanse curry dit verwacht je niet in Duitsland. De reis opzich is goed, maar als ik dit geweten had, had ik niet geboekt.

8dagen fietsvakantie bodenzee

DMBogerd Verdoorn

Ik laat me niet meer voor de gek houden,al al 2x mijn reis geanuleerd 1x net voor vertrek en nu 3 weken.Ondanks vertrekgarantie,ik ben er klaar meeHad ik hem maar kunnen maken, die van... Ik laat me niet meer voor de gek houden,al al 2x mijn reis geanuleerd 1x net voor vertrek en nu 3 weken.Ondanks vertrekgarantie,ik ben er klaar meeHad ik hem maar kunnen maken, die van Teutenburgerwald

Welke reis heeft u gemaakt?

Had ik hem maar kunnen maken,die van Teutenburgerwald.

groothuijse

Net thuis van 5 dagen belgie kust blankenbergen alles goed verzorgd en dit mede door onze geweldige chauffeur Wouter wat wist hij veel te vertellen over de plaatsen waar we na toe zijn geweest... Net thuis van 5 dagen belgie kust blankenbergen alles goed verzorgd en dit mede door onze geweldige chauffeur Wouter wat wist hij veel te vertellen over de plaatsen waar we na toe zijn geweest zeker een pluim waard !

kust van belgie

Irene Kolff

Prachtige rondreis door Noord Spanje
Prachtige rondreis door Noord Spanje
Onze geweldige reisleidster Rosy heeft ons zoveel mooie plekken laten zien. Schitterende natuur in de bergen en aan de kust, mooie steden . Echt een aanrader!!

Noord Spanje 8 dagen