Kwam Ekris zijn afspraken omtrent levering na?
Kon u gemakkelijk een bestelling plaatsen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?

Zeer positief, makkelijk onderdelen te bestellen vanuit huis zonder iedere keer naar de dealer te moeten gaan

Zoeken op kenteken doet het vaak niet dit is wel een verbeterpunt

Martijn

Ondanks dat het bestelde item niet op voorraad was, toch binnen een paar dagen ontvangen. Top!

Track en trace van de bezorging niet heel duidelijk.

Positief

mails van ekris worden aanzien als spam? werd ongerust daar ik geen bevestiging of orderstatus ontving...

Zeer prettig.

Van hierden

Perfect snelle levering en duidelijke tekeningen voor de onderdelen. Gewoon kwaliteit zoals gewend van bmw.

Henk van Blitterswijk

Mooie webshop

Ik zou het prettig vinden als je direct kunt zien of een product leverbaar is of niet.
Nu werd dit pas duidelijk toen ik had besteld en betaald dat het nog maanden ging duren voor het leverbaar was, als ik dit had geweten had ik het niet besteld !

René de Vries

Mooi overzichtelijk en duidelijk.Plezierig winkelen!

Zeer positief

Positief, na enig zoeken vond ik wat ik zocht

De zoekfunctie zou nog iets verbeterd kunnen worden. Ik zocht op sleepoog klep en vond het niet via de zoekfunctie, maar kwam er via een andere manier achter