Kwam Ekris zijn afspraken omtrent levering na?
Kon u gemakkelijk een bestelling plaatsen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?

Jan

Henny Van de graaf

Prima,... vlug geleverd

Ronald Den os

Ja ik had recht op 15%korting via de nieuwminiclub website op mijn oliefilterhuis pakking en mijn oliefilter voor mijn mini r55 werdt mijn verteld maar niet gekregen en de deurrubber die ik besteld... Ja ik had recht op 15%korting via de nieuwminiclub website op mijn oliefilterhuis pakking en mijn oliefilter voor mijn mini r55 werdt mijn verteld maar niet gekregen en de deurrubber die ik besteld had voor mijn r55 bleef lekken na montage bleek achteraf na inwinnen informatie dat er een randje kit in de deurrubber boven in de hoek hoort had handig geweest als dat vermeld was geweest voor een deurrubber van 350 euro verder ben ik goed geholpen door de persoon die ik belde toen het inloggen niet lukte via de nieuwminiclub website en na telefoonische hulp wel eindoordeel bestempel ik als matig door de beloofde maar niet gekregen korting

Erg goede service en snelle levering duidelijke website

Duidelijke onderdelen lijst met goede weergave.

Melvin van de Zuidwind

Niet

Uitstekend en overzichtelijk

nvt

Dennis van Santen

Zeer uitgebreide webshop. Voor onderdelen zeer duidelijk gecategoriseerd en dmv 'bouwtekeningen' van de auto kun je eenvoudig vinden wat je nodig hebt.
De levering was wat vertraagd omdat het...
De levering was wat vertraagd omdat het onderdeel uit Duitsland moest komen maar ik werd keurig op de hoogte gehouden en uiteindelijk was de bestelling toch snel in huis

Leeftijd & man vrouw?

Matig

Jullie website is niet echt overzichtelijk en het is niet altijd even duidelijk. Kan aan mij liggen maar ik ken gebruikersvriendelijker websites.