Makkelijk in gebruik
Prima. Duidelijke webshop. Snel antwoord op mijn email.
Ik kocht een uitlaatsierstuk. Op youtube zijn montagehandleidingen hiervoor te vinden. Dat zouden jullie ook kunnen doen.
Reactie Ekris BMW en MINI shop:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de leuke suggestie.
Goed, snel.
Snel en correct geleverd. Netjes verpakt. Prima.
Geen verbeterpunten kunnen ontdekken.
Zeer positief, bestellingen worden snel geleverd en men controleerd zelfs even of je per ongeluk niet iets dubbel besteld hebt, zoals bij mij het geval was. Erg netjes en vooral heel fijn!
Ik heb nog niks ervaren want ik ben nog altijd op mijn product aan het wachten .... heb het na een week nog steeds niet ontvangen ....
Reactie Ekris BMW en MINI shop:
Beste klant,
Helaas geeft u in uw review aan dat uw pakket lang onderweg is, wij moeten in deze benadrukken dat wij het product vrijwel direct na uw order op de post hebben aangeboden....
Heel goed, zeer tevreden, ook de bijgevoegde tekeningen van het artikel waren uitstekend.
De door u verzonden mails kwamen in mij spambak terecht. Misschien kunt u de klanten op de website informeren dat dit tot de mogelijkheden behoort!
Overzichtelijk
Wellicht is het nog handiger als de klant dmv een zoekfunctie voertuig op chassisnummer of kenteken tekeningen kan inzien en zo zelf onderdelen kan uitzoeken.