heer Raats
positif
prima
Uitstekend
Overzichtelijk, prettig en snelle levering
Goed , eindelijk een webshop om originele onderdelen online te bestellen.
Goede winkel met de juiste service.
Goed ( informatie over de bestelling is top).
Zeer goed
Bijzonder overzichtelijk aanbod!
Prima site, overzichtelijk en complete info
Prettig en goedkoop
Ekris Motorradshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ekris Motorradshop heeft de volgende resultaten bereikt:
positif
prima
Uitstekend
Overzichtelijk, prettig en snelle levering
Goed , eindelijk een webshop om originele onderdelen online te bestellen.
Goede winkel met de juiste service.
Goed ( informatie over de bestelling is top).
Zeer goed
Bijzonder overzichtelijk aanbod!