7.8 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox0% beveelt El Jardin aan!

Joke Smaal

Slecht!

Karin

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Drama heb in maart een bestelling gedaan heb de helft binnen de rest niet. Mis het tent doek. Veel belletjes, mails verder nog steeds niets. Laten zelfs niets van hun horen

Antwoord El Jardin

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We kunnen begrijpen hoe vervelend het is om nog niet je volledige bestelling te hebben ontvangen. We zijn druk bezig om dit voor je op te lossen en begrijpen je ongeduld. Helaas zijn we afhankelijk van vervoersdiensten en kampen we momenteel met langere responstijden tussen de magazijnen. Dit vanwege de drukte. Helaas draagt dit bij aan de vertraging en langere communicatie van onze kant. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het ontbrekende tentdoek zo snel mogelijk bij je wordt geleverd. We zullen je regelmatig op de hoogte houden van de status van je levering en blijven beschikbaar voor verdere vragen of zorgen die je hebt. Nogmaals onze oprechte excuses. We waarderen je geduld en doen ons uiterste best om dit probleem snel op te lossen. Het team van El Jardin

Ingrid

Zeer slechte service, waardeloze spullen gewoon rotzooi

Paviljoen

Antwoord El Jardin

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met onze service en producten. We hebben geprobeerd het probleem zo goed mogelijk voor je op te lossen door vervangende delen toe te sturen en bepaalde kosten voor onze rekening te nemen. Hiermee hebben we vanuit onze kant alles gedaan om je tevreden te stellen. Het is jammer om te horen dat dit niet aan je verwachtingen voldoet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en zullen je feedback gebruiken om onze diensten verder te verbeteren. Het team van El Jardin.

Sandra van den Brink

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na lang sparen party tent gekocht, geleverd met kapot frame, nu geen enkele reactie, telefonisch niet te bereiken, diep triest 😢

Eric Aarts

Super bedrijf.paviljoen geweldig

Luxe paviljoen

Geweldig

Party tent waterdicht dak 4x3

Hans van Dijk

SNELLE LEVERING EN PRACHTIG PAVILJOEN WIJ HEBBEN NIETS DAN EEN GEWELDIGE ERVARING MET DIT BEDRIJF ZEER SNELLE LEVERING EN EEN ECHT KWALITEIT PRODUCT CHAPEAU EN VIJF STERREN DIK VERDIEND !!!!

Party tent 4x3 waterdicht dak

ElJardin

Prima levering zoals beloofd. De twee fietsenhoezen zijn stevig en passen goed om onze fietsen.

twee fietshoezen

Henri

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bedrijf levert waardeloze spullen paviljoen gekocht en doek veel te strak. Naden begonnen al te scheuren bij montage en na 1 zonder gebruiken overal gescheurd. Lampjes missen 1 ledje en willen ze niet herstellen .

Paviljoen 3x4m

Willem

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Fietshoes voor twee fietsen

Wilma

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos. Dak veel te strak. Scheurt bij alle punten. Contact opgenomen maar we waren er slordig mee omgegaan. Koop er nooit meer iets

Paviljoen tent

Patricia

Zeer zeer slecht

Tuin paviljoen

3ssen interieur

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

2 jaar geleden paviljoen gekocht. Dak veel te strak paste ne als ik midden steunen niet gebruik. Afgelopen jaar scheurde het doek al bij plaatsen. Nu nieuw dak besteld maar kreeg lampen toegestuurd. Reageren totaal niet op mail of telefoon. Slechtste online verkoop ever.

a.driessen

Slecht

Frans Van der Graaf

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Je geeft de juiste maat op, sturen het verkeerde maar je mag wel 7,25 verzendkosten betalen. Telefonisch nemen ze ook niet op voor retour maar breken af.

Tafelhoes

El Jardin verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

El Jardin heeft de volgende resultaten bereikt:

Henri

Paviljoen 3x4m

Willem

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Fietshoes voor twee fietsen

Wilma