L.Smit
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Balter aan!
Goed en snelle service
Hele goede hulp en zeer goede service en heel correct zeer tevreden.
Personeel is vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Geen enkele vraag is teveel en de prijs-kwaliteit-verhouding is goed. Ons artikel moest besteld worden, maar kwam binnen een week binnen en we werden keurig geïnformeerd. Top.
Je word er echt geholpen als klant. Ze vertellen je wat je weten wil. Ze nemen de tijd. Aardig en correct.
Fijne zaak, veel keuze en geweldige service! Daarom zullen wij altijd bij Electro World Balter blijven kopen als we iets nodig hebben
Goede service
goede persoonlijke service terwijl de prijs vergelijkbaar is met andere (grotere) winkelketens
Goede en persoonlijke service
Meedenken met klant en behulpzaam bij het zoeken naar de juiste oplossing
Goed en vooral eerlijk advies, denken met vraag van de klant mee. Passen ook installatie afspraak naar vraag van klant aan. Installatie en afhandeling volledig naar wens.
Ben zeer tevreden met Balter Audio Video Word, Ik laast een Beko Diepvries kast gekocht deze werd netjes afgeleverd ik koop al mijn Apraturen Bij deze Goede Vriendelijke Zaak Blijf zeker Klant ,voor is het echt een aanrader
De levering duurde vele maanden. Dit was niet te wijten aan de firma Balter maar er waren leverings moeilijkheden bij Beko. De aflevering en plaatsing is uiteindelijk heel correct verlopen en het oude apparaat mee terug genomen. Het verpakkingsmateriaal ook netjes opgeruimd en meegenomen.
Vriendelijke mensen en goede reparatie met vakkennis!
Top service
Top service is zeker een aanrader
Electro World Balter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Balter heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed en snelle service
Hele goede hulp en zeer goede service en heel correct zeer tevreden.
Goede service
Goede en persoonlijke service
Meedenken met klant en behulpzaam bij het zoeken naar de juiste oplossing
Vriendelijke mensen en goede reparatie met vakkennis!
Top service
Top service is zeker een aanrader