- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
Prima bedrijf
Snelle reactie op een storing van onze afwasmachine en ook weer snel opgelost.
Gewoon goed
Prima mensen, prima spullen
Snelle service
Prima overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel en een snelle en goede service
Van oudsher altijd al onze winkel in de buurt met goede service en advies. En lekker dichtbij
Snelle en goede service
Electro World Bood verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bood heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Bood
Nieuwstraat 32
1671BD Medemblik
Prima bedrijf
Snelle reactie op een storing van onze afwasmachine en ook weer snel opgelost.
Gewoon goed
Prima mensen, prima spullen