- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Breukers aan!
Deskundige medewerkers. Klantvriendelijk.
Goede service en vriendelijk personeel
Wij kopen al jaren onze spullen bij Breukers, er is tijd voor uitleg van voor en of nadelen alles word duidelijk uitgelegd. Service is ook heel goed bij Breukers, snelle levering en goede vakkundige monteurs.
Zeer klantvriendelijk , mochten iets uittesten en prima service.
Betrouwbaar en klantvriendelijk
Prima winkel, ruim assortiment
Geweldig
Klantvriendelijk en goeie uiteg
Fijne, goede, vriendelijke service en snelle levering.
Super geweldige service onze vriezer was stuk en de zelfde avondt nog een leen vriezer.
Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of voor een advies.
Prima service
Prima service, al jaren lang.
Goede voorlichting en advies bij aankoop stoomstrijkijzer.
Electro World Breukers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Breukers heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Breukers
Veldmaterstraat 75
7481AC Haaksbergen
Deskundige medewerkers. Klantvriendelijk.
Goede service en vriendelijk personeel
Zeer klantvriendelijk , mochten iets uittesten en prima service.
Betrouwbaar en klantvriendelijk
Prima winkel, ruim assortiment
Geweldig
Klantvriendelijk en goeie uiteg
Fijne, goede, vriendelijke service en snelle levering.
Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of voor een advies.
Prima service
Prima service, al jaren lang.
Goede voorlichting en advies bij aankoop stoomstrijkijzer.
Electro World Breukers heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Breukers